MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η πιο δύσκολη «μάχη» για Χριστόφια… Γιατρός από Ισραήλ

Advertisement

Sponsored by exness

Με τη σκέψη όλων στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει στο κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αναμένονται εντός της ημέρας νεότερα από το συμβούλιο των θεραπόντων ιατρών – Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Φτάνει το απόγευμα γιατρός απο το Ισραήλ- Αναμένονται και τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έγιναν χθες

Advertisement

«Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από σήμερα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη. Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενή, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση».

Με αυτό το ιατρικό ανακοινωθέν το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, αφού νωρίτερα η Cyprus Times δημοσίευσε ότι ο Τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας νοσηλεύεται στην Εντατική.

Το μεσημέρι θα συγκληθεί ιατροσυμβούλιο για να εξετάσει την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου, ενώ το απόγευμα αναμένεται στην Κύπρο και γιατρός από το Ισραήλ. Την ίδια ώρα οι θεράποντες ιατροί αναμένουν και τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έγιναν χθες και ακολούθως αναμένεται η έκδοση δεύτερου ιατρικού ανακοινωθέντος.

Άντρος Κυπριανού: Πολύ κρίσιμα τα πράγματα…

«Δυστυχώς πρέπει να πω ότι τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα και αυτοί που πρέπει να μιλούν για αυτά τα ζητήματα είναι οι γιατροί. Έχω ενημερωθεί από το γιατρό χθες το βράδυ αργά. Φαίνεται ότι θα έρθει γιατρός από το Ισραήλ, ειδικός εντατικολόγος για να τον δει και να αποφασιστούν τα περαιτέρω βήματα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active ο Άντρος Κυπριανού.

«Ευχή μας είναι ο Δημήτρης να καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία. Μίλησα μαζί του χτες, τώρα ξεκουραζόταν. Επικοινωνεί με το περιβάλλον. Το πρόβλημα του είναι αναπνευστικό» είπε ο Άντρος Κυπριανού αναχωρώντας από το Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου τον επισκέφθηκε πριν από λίγο.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Με το που πληροφορήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, άμεσα έσπευσε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για να τον επισκεφθεί και να του συμπαρασταθεί.

Σε δηλώσεις του ο ΠτΔ εξερχόμενος του Νοσοκομείου εξέφρασε τη λύπη του για την περιπέτεια υγείας του τέως Προέδρου, παράλληλα ανέφερε ότι η Κυβέρνηση είναι σε ετοιμότητα να παράσχει οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια. «Περνά δύσκολες ώρες ο Δημήτρης Χριστόφιας, ελπίζω να ξεπεραστεί. Αύριο θα υπάρχει και συμβούλιο των θεραπόντων ιατρών. Ότι χρειαστεί θα είμαστε στο πλευρό του. Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου», είπε ο Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως «Καμιά φορά άμα αντικρύσεις την πραγματικότητα διερωτάσαι πόσο μικροί γινόμαστε πολλές φορές μέσα από εκφράσεις που μπορεί να ειπώθηκαν σαν αποτέλεσμα της αντιπαλότητας. Το πιο σημαντικό είναι πως τα αισθήματα παραμένουν αισθήματα και θα πρέπει να πω πως με τον Δημήτρη Χριστόφια έχουμε μια παράλληλη πολιτική διαδρομή»

Όλος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό του

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας βρίσκεται στην Εντατική, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων μέσω ανακοινώσεων ή αναρτήσεων εκφράζουν την πλήρη συμπαράστασή τους και εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Τον Δημήτρη Χριστόφια επισκέφθηκαν νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ο οποίος τηρείται συνεχώς ενήμερος για την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network