MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ΠΑΔΕΔ καλεί σε υπερψήφιση της πρότασης της ΠΟΕΔ για απεργιακά μέτρα

Advertisement

Sponsored by exness

Σε μαζική υπερψήφιση της πρότασης του ΔΣ ΠΟΕΔ για απεργιακά μέτρα καλεί η Διδασκαλική Κίνηση ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, αντιδρώντας, όπως λέει «στο διασυρμό και την προσβολή της αξιοπρέπειας των εκπαιδευτικών».

Advertisement

Σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΔΕΔ καλεί τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης να ανάψουν το πράσινο φως στην πρόταση που θέτει προς έγκριση το ΔΣ της ΠΟΕΔ για μονόωρη στάση εργασίας στις 23 Σεπτεμβρίου και για λήψη και άλλων μέτρων, αν κριθούν αναγκαία από τα όποια νέα γεγονότα.

«Έχουμε υποχρέωση ως εκπαιδευτικοί να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα πως η αξιοπρέπειά μας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Αντιδρούμε στις εκτός των νενομισμένων διαδικασιών παρεμβάσεις γονέων και εξωγενών παραγόντων στη λειτουργία των σχολείων και στις όποιες αποφάσεις, ενέργειες και συμπεριφορές που οδηγούν άμεσα ή έμμεσα στον διασυρμό των εκπαιδευτικών» προστίθεται.

Αναφέρεται τέλος ότι το μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ, για να διαχειριστεί την κατάσταση και να λάβει οποιεσδήποτε άλλες αποφάσεις κριθούν αναγκαίες.

Προειδοποιεί για προβλήματα αν εφαρμοστεί το Ν/σ και η εγκύκλιος για τα τετράμηνα η ΟΛΤΕΚ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network