MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ώρα της αλήθειας! Τα αποτελέσματα για ΑΑΕΙ Κύπρου και Στρατιωτικές Σχολές

Advertisement

Sponsored by exness

Η αγωνία κορυφώνεται… Οι χιλιάδες υποψήφιοι για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κύπρο αλλά και για τις Στρατιωτικές Σχολές στην Ελλάδα αναμένουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σήμερα μαθαίνουν εάν θα ανταμειφθούν για τους κόπους ενός ολόκληρου χρόνου και όχι μόνο. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Στις φετινές Παγκύπριες Εξετάσεις παρακάθησαν 7689 υποψήφιοι εκ των οποίων οι 5695 διεκδικούν μία θέση στα πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ οι 654 από αυτούς επιθυμούν μία θέση στις Στρατιωτικές Σχολές.

Ο γενικός βαθμός κατάταξης για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας θα ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2019.

Όσον αφορά στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να προβεί σε σχετική λεπτομερή ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 23 Ιουνίου ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι αρχικές βαθμολογίες των Παγκύπριων Εξετάσεων για σκοπούς έκδοσης απολυτηρίων.

Παρακάτω παρατίθενται στοιχεία που είχε δώσει το Υπουργείο Παιδείας για το ποιες σχολές δήλωσαν οι φετινοί υποψήφιοι:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network