MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό

Advertisement

Sponsored by exness

Για τα πεπραγμένα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ενημερώνει σήμερα Βουλή και λαό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Πρώτη ανοιχτή ενημέρωση από τον περασμένο Μάιο, οπότε και εγκαινιάστηκε ο διάλογος μεταξύ Αναστασιάδη και Ακιντζί

Advertisement

Στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει αναλυτικά για την πορεία και τις εξελίξεις στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να προβεί σε ενημέρωση αναφορικά με τις -μέχρι στιγμής- συγκλίσεις, προβληματισμούς και προτάσεις που έχουν ήδη τεθεί στο τραπέζι του διαλόγου, με έμφαση στην εφαρμογή μιας ενδεχόμενης λύσης.

Από το βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος αναμένεται να επαναλάβει και τις «κόκκινες γραμμές» της ε/κ πλευράς στο Εθνικό μας ζήτημα.

Πάντως, με βάση τις δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις από πλευράς Προεδρικού τις τελευταίες εβδομάδες, σκοπός του Προέδρου δεν είναι άλλος από το να προβεί σε πολύ συγκεκριμένη ενημέρωση, τόσο ως προς τις εξελίξεις όσο και ως προς το πως προχωρά η διαδικασία.

Σημειώνεται πως η ενημέρωση της Βουλής επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αρχικά στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network