MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Νίκαια πήρε τη σκυτάλη των επεισοδίων πριν το ματς Β.Ιρλανδία-Πολωνία

Advertisement

Sponsored by exness

Η κατάσταση μοιάζει να βγαίνει εκτός ελέγχου καθώς μετά τα επεισόδια Άγγλων και Ρώσων στην Μασσαλία, την σκυτάλη πήρε το βράδυ του Σαββάτου η πόλη της Νίκαιας, όπου βρίσκονται Πολωνοί και Β.Ιρλανδοί.

Advertisement

Στη Νίκαια φιλοξενείται ανοίγει την Δευτέρα στις 19.00 το πρόγραμμα του Γ ομίλου με την αναμέτρηση της Πολωνίας και της Β. Ιρλανδίας, όμως φαίνεται ότι κάποιοι ζήλεψαν τα κατορθώματα των Άγγλων και των Ρώσων χούλιγκανς στην Μασσαλία.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ξέσπασαν επεισόδια με οπαδούς των δύο χωρών σε παμπ της πόλης, που προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της Γαλλικής Αστυνομίας, προκειμένου να μην πάρουν έκταση. Είναι όμως ανησυχητικό φαινόμενο, καθώς οι Αρχές μοιάζουν να αιφνιδιάζονται από το κύμα βίας μεθυσμένων οπαδών και ομάδων χούλιγκανς.

Την σοβαρότητα επιτείνουν και οι πρώτες αναφορές των εφημερίδων, ότι πάλι ντόπιοι ήταν αυτοί που τελικά προκάλεσαν τα επεισόδια. Όπως έγραψε η Mirror, μια ομάδα των Nice Ultras προκάλεσαν τους συγκεντρωμένους οπαδούς, Πολωνούς και Β.Ιρλανδούς, που μέχρι εκείνη την ώρα διασκέδαζαν μαζί, βγάζοντας και φωτογραφίες!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ

ShootandGoal