MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της άτυχης μητέρας στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Η νεκροτομή θα ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου της άτυχης 36χρονης στη Λεμεσό – Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου διερευνά η Αστυνομία – Πέραν των 24 ωρών πριν από το θάνατο ο μώλωπας που είχε αρχικά προκαλέσει ανησυχία – Καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά 6 και 8 ετών ο άτυχη γυναίκα

Τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της άτυχης 36χρονης, αναμένουν ο σύζυγος και τα δύο της μικρά παιδιά, προκειμένου να λυθεί το «μυστήριο» με τον θάνατο της.

Advertisement

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, η άτυχη γυναίκα από την Ουκρανία, βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο της το πρωί του Σαββάτου. Κοιμόταν με το ένα από τα δύο της παιδιά, το οποίο προσπαθούσε να την ξυπνήσει αλλά μάταια. Φώναξε τον πατέρα ο οποίος εντόπισε την γυναίκα του αναίσθητη στο κρεβάτι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας -επίσης αλλοδαπός- κάλεσε σε βοήθεια γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μέλη της οποίας έσπευσαν στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που βρίσκεται στην παραλιακή Λεμεσό και διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή.

Υποψίες για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια δημιούργησε μώλωπας σε σημείο του σώματος της, ωστόσο ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, που διενήργησε αυτοψία, ανέφερε ότι εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο. Όπως εκτιμάται ο μώλωπας στο λαιμό της άτυχης γυναίκας είχε προκληθεί πέραν των 24 ωρών πριν τον θάνατο της. 

«Παρόλα αυτά παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και θα ακολουθήσει, τις επόμενες μέρες, νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου», είπε μιλώντας από τη σκηνή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου.

Η άτυχη γυναίκα καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά 6 και 8 ετών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network