MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η νεκροψία δεν κατέδειξε εάν υπήρξε ιατρική αμέλεια στον θάνατο της 39χρονης μητέρας

Advertisement

Sponsored by exness

«Μίλησε» η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 39χρονης μητέρας πέντε παιδιών που πέθανε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου – Στάλθηκε δείγμα για επιστημονικές εξετάσεις – Συνεχίζονται οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται ο θάνατος της προήλθε από ιατρική αμέλεια – Σήμερα το τελευταίο αντίο – Παράκληση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας

Advertisement

Σε μαζική πνευμονική εμβολή οφείλεται ο θάνατος της Τζένης Χωματά, μητέρας πέντε παιδιών, από τη Σωτήρα, κατοίκου Παραλιμνίου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή χθες το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «σήμερα το πρωί διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας η νενομισμένη νεκροψία επί της σορού της 39χρονης γυναίκας. Η νεκροψία διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου στην παρουσία του επίσης ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού εκ μέρους της οικογένειας».

Πρόσθεσε ότι η νεκροψία κατέδειξε ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται «σε μαζική πνευμονική εμβολή. Έχουν ληφθεί δείγματα από τη σορό για να σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «οι οικείοι της 39χρονης εξέφρασαν υπόνοιες στην Αστυνομία για πιθανή ιατρική αμέλεια από το δημόσιο νοσηλευτήριο και διερευνάται υπόθεση αφύσικου θανάτου. Οι έρευνες της Αστυνομίας άρχισαν και συνεχίζονται με τη λήψη καταθέσεων, ενώ οι έρευνες θα επεκταθούν σε οποιοδήποτε νοσηλευτήριο, οπουδήποτε, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 39χρονης».

Σήμερα το τελευταίο αντίο… Παράκληση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας

Η κηδεία της Τζένης Χωματά θα τελεστεί σήμερα στις 4.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι και έγινε παράκληση αντί στεφάνων να δίνεται οικονομική ενίσχυση για την οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη γέννησε κοριτσάκι, το πέμπτο της παιδί, σε δημόσιο νοσηλευτήριο στη Λευκωσία και σύμφωνα με τους οικείους της, έκτοτε παρουσίασε κάποιες επιπλοκές.

Την Τετάρτη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όπου κρατήθηκε για παρακολούθηση, ωστόσο η υγεία της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου γύρω στις 06.29 διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η άτυχη 39χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων άλλων παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal