MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη… Είχε κινητικά προβλήματα και δεν πρόλαβε να εξέλθει της φλεγόμενης οικίας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

«Παγωμένη» παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες τη μία τραγωδία να διαδέχεται την άλλη, λίγες μόνο μέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων – Άντρας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε στην οικία του στο Σινά Όρος της επαρχίας Λευκωσίας

75χρονος Ελληνοκύπριος, ο Άθως Περικλέους, βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Advertisement

Όπως όλα δείχνουν, ο άτυχος άντρας που εκείνη την ώρα βρισκόταν πάνω στον καναπέ, δεν πρόλαβε να εξέλθει της φλεγόμενης οικίας που βρίσκεται στο Σινά Όρος της Επαρχίας Λευκωσίας, καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Εντοπίστηκε απανθρακωμένος μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκαν στο επεισόδιο. Συγκεκριμένα για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστική οχήματα από τον σταθμό της Ευρύχου.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς, που εξελίχθηκε σε τραγωδία για την οικογένεια του άτυχου άντρα, θα διαφανούν με βεβαιότητα με την ολοκλήρωση των εξετάσεων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη σκηνή, ωστόσο σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, δεν αποκλείεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο.

Στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για εξετάσεις στη σκηνή.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 75χρονου θα διαφανούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγελίκη Παπέττα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network