MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η μέρα που ανέμεναν πολλοί…! Έλαβαν μέτρα και πιάνουν δουλειά κομμωτήρια και κουρεία! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Η μέρα που ανέμεναν κυρίως οι γυναίκες αλλά και οι άντρες που διακαώς αναμένουν να κουρευτούν φτάνει! Ετοιμάζονται πυρετωδώς ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και κουρείων

Και πόσος λόγος δεν έγινε όλο αυτό το διάστημα για την ρίζα των γυναικών που έμεινε άβαφη, το αχτένιστο μαλλί, τους άντρες που δε μπορούσαν να κουρευτούν και για όσους έμειναν αξύριστοι… Ασήμαντο μπροστά στην πανδημία; Κι όμως δεν είναι μιας και όπως αναφέρουν και οι ειδικοί είναι κάτι που επηρεάζει τη ψυχολογία του κόσμου.

Advertisement

Αύριο επαναλειτουργούν μετά από μια μακρά περίοδο, κομμωτήρια και κουρεία μεταξύ άλλων, και ως ήταν αναμενόμενο οι προετοιμασίες ιδιοκτητών και εργαζομένων είναι τις τελευταίες μέρες πυρετώδεις.

Το πρωτόκολλο που έθεσε το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να επιτρέψει την επαναλειτουργία κομμωτηρίων και κουρείων θεωρείται αυστηρό και οι οδηγίες που καλούνται να ακολουθήσουν οι κομμωτές και κουρείς, αρκετές και συγκεκριμένες, στα πλαίσια των μέτρων υγιεινής για μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σημάνσεις στο δάπεδο, κενές καρέκλες, διαχωριστικά μεταξύ πελατών, χωρίς περιοδικά, με λίγες κουβέντες και φυσικά με αντισηπτικά, μάσκες και γάντια, τα κομμωτήρια και κουρεία ετοιμάζονται για το μεγάλο opening της Πέμπτης!

Έτσι κι αλλιώς όπως διαμηνύουν, μιλώντας στη Cyprus Times η υγεία και ασφάλεια προέχουν. Και ας μη ξεχνάμε βεβαίως ότι και οι έλεγχοι από τους επιθεωρητές και λειτουργούς των αρμόδιων τμημάτων θα είναι συνεχείς και τα πρόστιμα τσουχτερά.

Δείτε Εικόνες από κομμωτήρια και κουρεία σε Λευκωσία και Λεμεσό:

TEHO Hair Nest, Γαληνής 15, Αγλαντζιά, Λευκωσία 22761566

The Barbershop Wizart, Αγίου Μάμαντος 71Α Λακατάμια

Gemeaux Hair Studio Μάρκου Δράκου Μέσα Γειτονιά Λεμεσός 25728952

Panayiotis Assiotis exclusive hair saloon Βασίλη Αλεξλάνδρου 4, Μέσα Γειτονιά Λεμεσός 25108160

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις οδηγίες που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για την επαναλειτουργία των κομμωτηρίων.

Αναστασία Κασάπη και Αντρέας Ελευθερίου, ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου TEHO που μίλησαν στη Cyprus Times είπαν «έχουμε φροντίσει τα πάντα να είναι όπως πρέπει, για την ασφάλεια των πελατών μας και των εργαζομένων. Δεν υπάρχει περιθώριο μη τήρησης των πρωτοκόλλων. Έχουμε μεριμνήσει όλα να γίνουν όπως πρέπει και όλα να είναι έτοιμα αύριο με τη λειτουργία μας».

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κομμωτής Γιώργος Αχιλλέως είπε ότι η διαδικασία προκειμένου να γίνουν όλα όπως πρέπει στη βάση του σχετικού πρωτοκόλλου που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, δε θα είναι απλή. «Και δεν εννοώ τα μέτρα καθαριότητας. Αυτά τηρούνταν έτσι κι αλλιώς. Ούτε το θέμα των αποστάσεων, αυτό πρέπει και θα τηρείται, χωρίς καμία παρέκκλιση. Το πιο δύσκολο είναι να μάθουμε να δουλεύουμε -κι εμείς και οι πελάτες- με αυτόν τον νέο τρόπο. Και θα το μάθουμε γιατί είναι κοινή ευθύνη, προκειμένου να παραμείνουμε όλοι μακριά από τον ιό. Ευτυχώς ενημερωθήκαμε σωστά και τα πάντα είναι έτοιμα και όπως πρέπει».

Ο Παναγιώτης Ασσιώτης, μιλώντας στη Cyprus Times είπε ότι «όλες οι διαδικασίες έγιναν στη βάση του πρωτοκόλλου, των οδηγιών που λάβαμε προκειμένου να διαφυλάξουμε την ασφάλεια όλων. Εργαζόμενων και πελατών που είναι το σημαντικότερο στην δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνουμε όλη αυτή την περίοδο. Είναι μια νέα πραγματικότητα και θα μάθουμε και να ζούμε και να εργαζόμαστε σε αυτή τη βάση».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Erlando, που προετοίμασε ως πρέπει το κουρείο του στη Λευκωσία. «Λάβαμε όλα τα μέτρα στη βάση του πρωτοκόλλου, ώστε να αισθάνονται όλοι ασφαλείς να έρχονται να κουρευτούν. Να είναι σίγουροι οι πελάτες ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network