MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η «μεγάλη» ώρα για ΣΑΠΑ… Καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας ο Βέργας

Advertisement

Sponsored by exness

Τα βλέμματα στραμμένα στο Κακουργιοδικείο Πάφου για την υπόθεση του ΣΑΠΑ – Καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας ο τέως Δήμαρχος Σάββας Βέργας – Εν αναμονή αποκαλύψεων σε βάρος των κατηγορουμένων – Αναμένεται να μιλήσει για τις διαδρομές χρημάτων και τις μίζες που έπεφταν «βροχή» – Η δεύτερη σημαντικότερη μαρτυρία μετά την κατάθεση Δρακόπουλου

Advertisement

Αποκαλύψεις αναμένονται κατά την σημερινή ακροαματική διαδικασία ενώπιον Κακουργιοδικείου όπου συνεχίζεται η πολύκροτη υπόθεση του ΣΑΠΑ, με την κατάθεση του μάρτυρα κατηγορίας τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.  

Στην κατάθεση του, που ξεκινά στις 9 το πρωί, ο τέως Δήμαρχος αναμένεται να μιλήσει για τις μίζες που έπεφταν «βροχή» και τις διαδρομές χρημάτων ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στην εμπλοκή των κατηγορουμένων.

Κατά την προηγούμενη δικάσιμο κατέθεσε ο Ελλαδίτης Χρίστος Δρακόπουλος, πρόεδρος της εταιρείας ENVITEC, η όποια υπέγραψε με το ΣΑΠΑ το συμβόλαιο που προνοούσε την κατασκευή του βιολογικού σταθμού και τη δεκαετή διαχείριση του εργοστάσιου επεξεργασίας λυμάτων για το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Δρακόπουλος είχε αναφερθεί στις μίζες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έδωσε τόσο στον Σάββα Βέργα με το πρόσχημα «χορηγίες για φιλανθρωπικούς και πολιτιστικούς σκοπούς» όσο και στον τέως Γενικό Διευθυντή του ΣΑΠΑ και κατηγορούμενο Ευτύχιο Μαληκκίδη.  

Επίσης, ο εργολάβος προέβη σε αποκαλύψεις και σε βάρος του κατηγορούμενου Γιώργου Σιαηλή, επικεφαλή της ομάδας του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου, στον οποίο έδωσε περίπου 50 χιλιάδες ευρώ σε συνάντηση μαζί του στην Αθήνα μετά από οδηγίες του Βέργα.

Ο τέως Δήμαρχος θεωρείται ως μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση αφού είναι το πρόσωπο που γνωρίζει την εμπλοκή των άλλων κατηγορουμένων και για τις μίζες που έλαβαν. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network