MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η μαρτυρία που τον «έκαψε» για τα ναρκωτικά στο Μιτσερό. Έτρεχε να τα κρύψει

Advertisement

Sponsored by exness

Έτσι έφτασαν στα ίχνη του 23χρονου και της 34χρονης τα μέλη της ΥΚΑΝ – Πως εντόπισαν τα 3,5 κιλά κάνναβης – Όσα ανέφερε στις αρχές η 34χρονη – Σιγή ιχθύος από τον 23χρονο – Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 34χρονη και 23χρονο φόρεσαν χθες μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από έρευνα σε εξοχική κατοικία κατά την οποία εντόπισαν 3.5 κιλά κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΥΚΑΝ εξασφάλισε γραπτή μαρτυρία, ότι στην εξοχική κατοικία στο Μιτσερό, οι δυο ύποπτοι κρύβουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Στις 23 Απριλίου, μέλη της ΥΚΑΝ, αφού εξασφάλισαν ένταλμα έρευνας, έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία.

Την επόμενη μέρα στις 24 Απριλίου,  μέλη της ΥΚΑΝ στις 11:00 περίπου το μεσημέρι, ενημέρωσαν την ύποπτη ότι εκκρεμεί ένταλμα έρευνας στην οικία της και μετέβηκε μαζί με τους στην εξοχική κατοικία οδηγώντας το δικό της όχημα, ενώ προηγουμένως, τους υπέδειξε τον τίτλο ιδιοκτησίας, ο οποίος πιστοποιούσε ότι είναι ιδιοκτησίας της το χωράφι που είναι κτισμένη η οικία.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η ύποπτη, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούσε αργά, μάλλον για να κερδίσει χρόνο.

Στις 11 και 45 στο εξοχικό με το όχημα του έφτασε ο 23χρονο ύποπτος. Αφού στάθμευσε το όχημα έχοντας όμως αναμμένη τη μηχανή και την πόρτα του οδηγού ανοικτή, μπήκε στην εξοχική οικία, από την πίσω πόρτα, αφήνοντας την και αυτή ανοιχτή.

Μέλη της ΥΚΑΝ τα οποία παρακολουθούσαν την οικία, φώναξαν στον ύποπτο, χωρίς να λάβουν απάντηση. Μπήκαν στην οικία και βρήκαν στον ύποπτο στο διάδρομο.

Στη θέα των αστυνομικών ο ύποπτος άφησε στο πάτωμα μια ταξιδιωτική βαλίτσα, ενώ στο ίδιο σημείο υπήρχε και μια τσάντα χειρός. Εκεί υπήρχε και ένα μεταλλικό τριπόδι  το οποίο οδηγούσε στο πατάρι.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ρώτησαν τον ύποπτο τι περιείχαν οι βαλίτσες, χωρίς όμως να λάβουν απάντηση.

Σε έρευνα που έγινε, τα μέλη της δύναμης εντόπισαν στη βαλίτσα επτά συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 3,5 κιλών.

Ο ύποπτος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία, όπου τέσσερις μηχανές πλαστικοποίησης, επτά συσκευασίες νάιλον σακουλιών οι οποίες χρησιμοποιούνται για σφράγιση κενού αέρος, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, δυο κινητά τηλέφωνα, πέντε κάρτες κινητής τηλεφωνίας πέντε αποκόμματα πακέτων κινητής τηλεφωνίας, και μια μηχανή, η οποία παράγει ήχο για παγίδευση πτηνών.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ, ενώ για κατάθεση κλήθηκε και η 34χρονη.

Στην κατάθεση της, ανέφερε, ότι κατά τη διαδρομή προς το εξοχικό τηλεφώνησε στον 23χρονο και τον ρώτησε αν έχει κάτι ύποπτο στο σπίτι. Παράλληλα, ανέφερε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες νοίκιαζε στον 23χρονο το εξοχικό της, χωρίς ωστόσο να γίνει ενοικιαστήριο έγγραφο, ενώ πρόσθεσε ότι δεν πήγε στην οικία της τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι δυο ύποπτοι, αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network