MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Κύπρος τιμά τα θύματα της τρομοκρατίας στη Γαλλία (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Με εκδηλώσεις συμπαράστασης σε Λάρνακα και Λεμεσό, η Κύπρος συμπαρίσταται στο γαλλικό λαό μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού – Φωτίστηκε στα χρώματατης γαλλικής σημαίας η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας – Άναμμα κεριών εις μνήμην των θυμάτων στη Πλατεία Διοικητηρίου στη Λεμεσό

Advertisement

Στη Λάρνακα, στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση έξω από τη Δημοτική Πινακοθήκη στην οποία έδωσε το παρόν του και ο Γάλλος Πρέσβης στην Κύπρο, ενώ παρευθέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κτίριο της Δημοτικής Πινακοθήκης φωτίστηκε στα χρώματα της γαλλικής σημαίας ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον Γαλλικό λαό. Λόγω της παρουσίας του Γάλλου Πρέσβη στην εκδήλωση τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Η Λεμεσός τιμά αυτή την ώρα τη μνήμη των θυμάτων του Παρισιού με εκδήλωση που ξεκίνησε στις 7. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, μπροστά από το Διοικητήριο.

Την εκδήλωση συμπαράστασης, διοργανώνουν από κοινού, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Alliance Française Λεμεσού, η τοπική εφημερίδα «Λεμεσός» και τοπικοί φορείς. Αρκετοί πολίτες που βρίσκονται στη Πλατεία, κρατούν αναμμένα κεριά εις μνήμην των θυμάτων του Παρισιού.

Ο Διευθυντής της Française Λεμεσού, Bertrand Baldet, επισήμανε ότι «η τεράστια τραγωδία και τα τρομοκρατικά κτυπήματα στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν ένα ταρακούνημα για τους Γάλλους που διαμένουν στην Κύπρο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network