MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Κύπρος ανησυχεί για τη σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης στη Γάζα 

Advertisement

Sponsored by exness

Η Κυπριακή Δημοκρατία θεωρεί ότι το τελικό καθεστώς της Ιερουσαλήμ θα πρέπει να καθοριστεί μέσω διαπραγματεύσεων, εκφράζοντας ανησυχία για τη σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης στη Γάζα και σημειώνοντας ότι θα πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω απώλεια ζωής.

Advertisement

«Η Κυπριακή Δημοκρατία ανησυχεί για τη σημερινή σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης στη Γάζα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων Παλαιστινίων και τον τραυματισμό εκατοντάδων. Θα πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω απώλεια ζωής και καλούμε όλους να επιδείξουν απόλυση αυτοσυγκράτηση», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνει ότι «αυτού του οποίου ολόκληρος ο κόσμος γίνεται μάρτυρας τονίζει ακόμα πιο ευκρινώς την ανάγκη οι δύο πλευρές να επαναρχίσουν διαπραγματεύσεις για ειρηνική επίλυση της παλαιστινιακής-ισραηλινής σύγκρουσης στο πλαίσιο της λύσης δύο κρατών, που θα είναι προς όφελος των Παλαιστινίων και των Ισραηλινών και θα συμβάλει σημαντικά προς την κατεύθυνση της ειρήνης και της ασφάλειας για ολόκληρη την περιοχή».

«Η Κύπρος διατηρεί τη θέση ότι το τελικό καθεστώς της Ιερουσαλήμ, της ιεράς πόλης τριών μονοθεϊστικών πίστεων: Χριστιανισμού, Ισλάμ και Ιουδαϊσμού, θα πρέπει να καθοριστεί μέσω διαπραγματεύσεων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network