MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η κρίσιμη ώρα για την ΠΟΕΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση Α.Κί.ΔΑ.

Ολοκληρώνεται ένα οδοιπορικό επικοινωνίας της Α.Κί.ΔΑ. και των υποψηφίων και στελεχών της με το σύνολο των συναδέλφων μας…

Advertisement

Οι προτάσεις και οι θέσεις της Ανεξάρτητης Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών για την τριετία 2020 – 2023 και η δράση της τριετίας 2017–2020 τέθηκαν ενώπιον των συναδέλφων μας  στην κρίση τους….

Μέσα από τον διάλογο που είχαμε μαζί τους αβίαστα εξάγεται το συμπέρασμα πως η νέα ηγεσία της ΠΟΕΔ καλείται αφενός να διαμορφώσει νέα πλαίσια διαρκούς διαλόγου με τα Μέλη, αφετέρου να διανοίξει κανάλια επικοινωνίας με την ευρύτερη κοινωνία, που να επιτρέπουν συμμαχίες και αλληλοστήριξη στην πορεία διεκδίκησης της ενίσχυσης του Δημόσιου Σχολείου. Είναι ξεκάθαρο πως αναμένεται μέσα από αυτό να δημιουργηθεί και να αναπτυχθεί η δυναμική για πιο αποτελεσματική και διεξοδική διεκδίκηση της βελτίωσης της σχολικής καθημερινότητας και των συνθηκών διαβίωσης κι εργασίας των εκπαιδευτικών.

Αύριο, 24 Σεπτεμβρίου 2020, οι δάσκαλοι, οι νηπιαγωγοί και οι ειδικοί εκπαιδευτικοί θα αποφασίσουν για τη νέα ηγεσία της Οργάνωσής τους… Θα διαμορφώσουν με την ψήφο τους τις νέες ισορροπίες δυνάμεων και θα τους δώσουν την εντολή να διαχειριστούν αποτελεσματικά, διεξοδικά και αποφασιστικά τα πολύπλοκα ζητούμενα που τους απασχολούν κι όλο και αυξάνονται αλλά κι εντείνονται…

Την επόμενη μέρα θα είναι η σειρά των εκπροσώπων τους, αυτών που ζήτησαν την υποστήριξή τους, να απαντήσουν στη δική τους ανάθεση εντολής με κοπιώδη εργασία, με συνέπεια και με άοκνη προσπάθεια, με συλλογικότητα για τη διαχείριση των πολύπλοκων ζητημάτων που αφορούν όλους μας.

Η Α.Κί.ΔΑ. δηλώνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα και να αναλάβει την ευθύνη που θα της αναλογεί.

Στις 24 Σεπτεμβρίου γυρίζω σελίδα ….ψηφίζω ΑΚΙΔΑ

Καλή ψήφο, συνάδελφοι!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network