MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω καιρικών συνθηκών. Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονα καιρικά φαινόμενα ανά το παγκύπριο – Κατάσταση οδικού δικτύου λόγω καιρικών συνθηκών – Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Advertisement

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Επαρχία Πάφου: Το Γεφύρι του Τζελεφού προς Πέρα Βάσα και Άη Νικόλα έχει καταστεί αδιάβατο λόγω υπερχείλισης του ποταμού. Έντονη βροχόπτωση στις περιοχές των χωριών Πολέμι, Ψάθι, Σίμου, Γιόλου, Κανναβιού, Παναγιάς και Στρουμπιού.

Επαρχία Λευκωσίας: Στην περιοχή Κλήρου, στο δρόμο Αγίου Ιωάννη – Κάτω Μονής, σε κάποια σημεία υπάρχει συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα. Επίσης, στο δρόμο Γουρίου – Λαζανιά – Μαχαιρά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα να καταστεί επικίνδυνος.

Περιοχή Μόρφου: Στους δρόμους Κάμπου – Κύκκου, Κύκκου – Πεδουλά, Αγίου Δημητρίου – Λεμύθου, Κανναβιών – Σπηλιών και Πεδουλά – Μουτουλλά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών, με αποτέλεσμα αυτοί να καταστούν επικίνδυνοι.

Παράλληλα, η οδός Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο έκλεισε λόγω υπερχείλισης ποταμού.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network