MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο. Κατολισθήσεις, ομίχλη και καταρρακτώδεις βροχές

Advertisement

Sponsored by exness

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Κατολισθήσεις, ομίχλη και καταρρακτώδεις βροχές – Ενημερώνει η Αστυνομία

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία των δρόμων στην περιοχή Ζωοπηγής, καθώς και στο δρόμο Πόλεως Χρυσοχούς – Δρούσειας και προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Advertisement

Σε διάφορες περιοχές στα ορεινά επικρατούν ισχυροί άνεμοι και πυκνή ομίχλη και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, ισχυροί άνεμοι και ομίχλη παρατηρούνται στις περιοχές των ακόλουθων δρόμων:

Μονιάτη – Πλατρών

Πλατρών – Τροόδους

Καρβουνά – Τροόδους

Προδρόμου – Τροόδους

Κυπερούντας – Χανδριών

Παπούτσας – Άγιου Θεόδωρου

Αγρού – Παλαιχωρίου

Ζωοπηγής – Αγρού

και στην ευρύτερη περιοχή Αγρού.

Οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ισχυροί άνεμοι επικρατούν και στους αυτοκινητοδρόμους, ενώ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, ιδιαίτερα στην περιοχή Μονής, σημειώνονται καταρρακτώδεις βροχές που επηρεάζουν την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς. Η τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, είναι αυξημένη.

Υπενθυμίζεται ότι, στον κύριο δρόμο Γιόλου – Πόλης Χρυσοχούς, σημειώθηκε καθίζηση του οδοστρώματος για περίπου δέκα μέτρα προς την κατεύθυνση της Πόλης Χρυσοχούς, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Το σημείο έχει σηματοδοτηθεί, ενώ η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Επίσης στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης του Άσπρου Ποταμού και του ποταμού του Άβακα στην περιοχή Τοξεύτρα στον Ακάμα, είναι κλειστοί οι δρόμοι προς την περιοχή Λάρνακας και την ευρύτερη περιοχή του Ακάμα.

Οι οδηγοί οχημάτων που διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network