MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Η κατάσταση εμφανώς καλύτερη σήμερα» λέει ο Δήμαρχος Γερμασόγειας – 5 οικογένειες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο

Advertisement

Sponsored by exness

5 οικογένειες έμειναν σε ξενοδοχείο λόγω ζημιών – «Η κατάσταση εμφανώς καλύτερη σήμερα» λέει ο Δήμαρχος Γερμασόγειας – Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών από τη θεομηνία, λέει ο έπαρχος Λεμεσού

Συνεργεία της επαρχιακής διοίκησης Λεμεσού συνεχίζουν σήμερα την καταγραφή ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία και ο ανεμοστρόβιλος στη Γερμασόγεια, δηλώνει στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου.

Advertisement

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης, το τηλεφωνικό κέντρο της επαρχιακής διοίκησης έλαβε κλήσεις για ζημιές σε 156 κατοικίες, δυο πολυκατοικίες, οκτώ επαγγελματικά υποστατικά και 24 οχήματα.

«Από αυτά έχουμε ήδη καταγράψει 55 κατοικίες και τρία επαγγελματικά υποστατικά», είπε ο κ. Αλεξάνδρου, προσθέτοντας ότι συνεργεία βρίσκονται και σήμερα στις περιοχές που πλήγηκαν, για καταγραφή των ζημιών.

Σημείωσε δε ότι, εκτός από την περιοχή Γερμασόγειας, μικρός αριθμός ζημιών, από τους ισχυρούς ανέμους, αναφέρθηκε και στις κοινότητες Ζακάκι, Πύργο και Μονή.

Σύμφωνα με τον έπαρχο Λεμεσού, ο αριθμός των αιτημάτων για καταγραφή ζημιών αναμένεται να αυξηθεί, αφού από το πρωί συνεχίζονται οι κλήσεις πολιτών στην επαρχιακή διοίκηση.

Εξάλλου, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας, Κυριάκος Ξυδιάς, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η κατάσταση είναι εμφανώς καλύτερη σήμερα, καθώς έχει αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο, η υδροδότηση και η ηλεκτροδότηση.

Συνεργεία του Δήμου, συνέχισε, βρίσκονται από το πρωί στην περιοχή, ενώ εξετάζεται κατά πόσο επηρεάστηκαν ξανά υποστατικά και οικίες, από τις βροχές που είχαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι πέντε οικογένειες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network