MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η κάνναβη έστειλε… 30χρονο έξι χρόνια στη φυλακή!

Advertisement

Sponsored by exness

Έξι χρόνια φυλάκιση σε 30χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία – Τους την είχαν στήσει και τον «τσάκωσαν» όταν έκανε παράδοση – Βρήκαν κι άλλα στην οικία του

Advertisement

Σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων καταδίκασε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, 30χρονο κάτοικο Λευκωσίας, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Τα αδικήματα έγιναν στις 16 Νοεμβρίου τον προηγούμενο χρόνο στη Λευκωσία όταν ο καταδικασθείς είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΥΚΑΝ, ύστερα από πληροφορία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο νεαρός «πιάστηκε» καθώς είχε δώσει σε οδηγό άλλου οχήματος τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 832 γραμμαρίων, καθώς και ρητίνη κάνναβης βάρους 993 γραμμαρίων. Στο όχημά του εντοπίστηκε και το χρηματικό ποσό των €1150.

Ακολούθησε έρευνα σε οικία στην οποία είχε σταματήσει για λίγο ο νεαρός οι Αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ποσότητα κάνναβης, βάρους 915 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network