MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ιστορία πίσω από τέσσερα πλαστά πενηντάρικα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 37χρονο ο οποίος φέρεται να πλήρωσε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό, με πλαστά χαρτονομίσματα – Κέρδισε 2.000, έχασε 3.300 στο ΚΙΝΟ…

Advertisement

Το περιστατικό συνέβη σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό, του οποίου ο 37χρονος ήταν θαμώνας. Όλα ξεκίνησαν με μια… επιτυχία του ύποπτου στο ΚΙΝΟ. Οι αριθμοί που σημείωσε του… έδωσαν 2.000 ευρώ. Ωστόσο αυτός συνέχισε να ποντάρει στην τύχη του, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μόλις ώρες να χάσει τα χρήματα που κέρδισε, καθώς επίσης και άλλα 1.300 ευρώ, τα οποία δεν είχε να δώσει στο ταμείο.

Ο 37χρονος πρότεινε στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να… ξοφλήσει δίδοντας του τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων, ωστόσο αυτός αρνήθηκε.

Τελικά, ο 37χρονος βρήκε και έδωσε στον ιδιοκτήτη το ποσό των 500 ευρώ και επιφυλάχθηκε για τα υπόλοιπα 800 ευρώ. Όμως από τα 10 πενηντάρικα που παρέδωσε, τα τρία είχαν τον ίδιο αριθμό. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για πλαστά χαρτονομίσματα.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 37χρονου. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκε ένα ακόμα πλαστό χαρτονόμισμα, που έφερε τον ίδιο αριθμό.

Ο ύποπτος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, αναμένεται από ώρα σε ώρα να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network