MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η γεωγραφική κατανομή των 60 θετικών rapid test. 50 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Advertisement

Sponsored by exness

Η ανακοίνωση του Υπουργείου για τα νέα θετικά rapid test του τελευταίου 24ωρου – Οι επαρχίες με τα περισσότερα και το σύνολο των εξετάσεων

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, για σήμερα, άλλα 113 (ποσοστό θετικότητας: 0,5%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 30,770.

Advertisement

Από τα συνολικά 113 νέα περιστατικά, τα 60 κρούσματα εντοπίστηκαν από τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) και πιο συγκεκριμένα από συνολικά 20,433 δείγματα που διενεργήθηκαν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα περισσότερα θετικά rapid test, εντοπίστηκαν στη Λεμεσό που σημειώθηκαν συνολικά 38 περιστατικά, ακολουθεί η επαρχία Λευκωσίας με 10 περιστατικά, η επαρχία Λάρνακας με 6, η επαρχία Αμμοχώστου με 5 θετικά και η Πάφος με μόλις 1 θετικό δείγμα.

Αναλυτικά τα θετικά rapid test:

Η κατάσταση στα νοσηλευτήρια….

Όσον αφορά τους ασθενείς με κορωνοϊό, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 140 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 50 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 50 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 28 είναι διασωληνωμένοι, οι εφτά νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και 15 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network