MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Η φωτιά περικύκλωσε υποστατικά» λέει στη CT o κοινοτάρχης Άλασσας. Δύσκολη μάχη με τις φλόγες (video-pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ανεξέλεγκτη η μεγάλη πυρκαγιά στη Λεμεσό – Κινδυνεύουν υποστατικά – Δύσβατη η περιοχή – Όσα ανέφερε στη Cyprus Times ο κοινοτάρχης Άλασσας – Δείτε εικόνες και βίντεο

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε, στις 2 και 15, στην δυτική περιοχή του Φράκτη της Άλασσας, προς το χωριό Σούνι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν υποστατικά.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κοινοτάρχης της Άλασσας, Αιμίλιος Τοφαλλής, φανερά αναστατωμένος ανέφερε ότι «η φωτιά περικύκλωσε υποστατικά τα οποία κινδυνεύουν».

«Αυτή τη στιγμή, η πυρκαγιά είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης», πρόσθεσε.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από εναέριο μέσο:

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «η πυρκαγιά είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση ενώ στην περιοχή πνέει ισχυρός άνεμος».

Βίντεο από το Facebook

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η φωτιά μαίνεται σε δύσβατη περιοχή ενώ για κατάσβεση επιχειρούν 10 πυροσβεστικά οχήματα από Λεμεσό, Λευκωσία ,ΕΜΑΚ, Πάφο, 3 πυροσβεστικά από Τμ. Δασών, 1 προωθητής γαιών και βυτιοφόρο όχημα από Επαρχιακή Διοίκηση και 5 εναέρια μέσα (3 αεροσκάφη του Τμ Δασών και 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα).

Oι καπνοί, είναι ορατοί και από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου και αντίστοιχα.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network