MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η έξαρση covid στην Κίνα ενώπιον Χατζηπαντέλα-ΣΕΕ. Αξιολογούν μέτρα άλλων χωρών

Advertisement

Sponsored by exness

Στο «μικροσκόπιο» Χατζηπαντέλα-ΣΕΕ έκθεση μέτρων με φόντο την έξαρση κρουσμάτων στην Κίνα – Σειρά συσκέψεων στις Βρυξέλες για το ζήτημα

Σε συνεχή επαφή με την αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται το Υπουργείο Υγείας σε σχέση με την νέα έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊόυ κυρίως στην Κίνα, εξετάζοντας τα πιθανά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.

Advertisement

Σε δηλώσεις του το πρωί στα πλαίσια επίσκεψης του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, υπέδειξε ότι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή.

Σημείωσε δε, πως οι αρμόδιοι λειτουργοί του Υπουργείου ετοίμασαν έκθεση για τα μέτρα που ήδη λαμβάνονται σε άλλες χώρες, ενώ ο ίδιος συζήτησε το πρωί το θέμα και με τον διευθυντή του κέντρου λοιμώξεων της Ιταλίας.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να αναμένονται κάποια νέα μέτρα σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, ο υπουργός ανέφερε ότι συνομίλησε και με την αρμόδια Ευρωπαία Επίτροπο, Στέλλα Κυριακίδου, η οποία τον ενημέρωσε ότι σήμερα και αύριο έχουν προγραμματισθεί μια σειρά συσκέψεων στις Βρυξέλες για το όλο ζήτημα.

Καλό θα ήταν να αναμένουμε για τα αποτελέσματα των συσκέψεων αυτών πριν ληφθούν οποιεσδήποτε αποφάσεις, υπογράμμισε καταληκτικά ο κ. Χατζηπαντέλα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network