MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η επιτυχία του εστιατορίου «La Boca» έφερε το άνοιγμα και δεύτερου στη Λεμεσό! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Το φαγητό είναι απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπου. Το καλό φαγητό είναι η ένδειξη σεβασμού προς τον εαυτό σου στο να ικανοποιήσει μία από τις βασικότερες του ανάγκες.

Γι’ αυτό άλλωστε η επιλογή του καθημερινού μας γεύματος γίνεται καμία φορά περίπλοκη διαδικασία. Ωστόσο η εύκολη λύση βρίσκεται στο «La Boca»! Στο εστιατόριο όπου μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου νιώθοντας ότι βρίσκεσαι σε οικείο χώρο.

Advertisement

Η… γευστική επιτυχία ώθησε στη δημιουργία και δεύτερου εστιατορίου «La Boca». Πλέον εκτός από το ισόγειο του Columbia Plaza στην οδό Αγίου Ανδρέου, μπορείς να το βρεις στην πολυσύχναστη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, εκεί όπου λειτουργούσε το ζαχαροπλαστείο Columbia Confectionery.

Το μενού; Ποιοτικό και πλούσιο. Αν κυρίως λατρεύεις την ιταλική ή την ασιατική κουζίνα, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Το εστιατόριο προσφέρει φρέσκια πάστα με υπέροχες σάλτσες, σαλάτες, νόστιμη πίτσα, μπέργκερ και άλλα πολλά που ικανοποιούν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ακόμη κι αν στην παρέα σας έχετε παιδιά, σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε τη δική τους γευστική επιλογή στο μενού και σίγουρα θα τους ελκύσει και το υπέροχο περιβάλλον.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network