MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η επιστροφή των παιδιών στην κανονικότητα… Φροντιστήρια-Απογευματινές δραστηριότητες 1 μαθητής-1 εκπαιδευτικός

Advertisement

Sponsored by exness

Όλες οι χαλαρώσεις που αφορούν τους μαθητές – Πότε λειτουργούν δημόσια και ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων – Τι γίνεται με τη φυσική παρουσία των μαθητών στα φροντιστήρια και διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα – Οι πρώτες χαλαρώσεις από την ερχόμενη Δευτέρα και στη συνέχεια την 8η Μαρτίου

Χαλαρώσεις μερικών εκ των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν το πρωί από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Advertisement

Ανάμεσα στις χαλαρώσεις που ανακοινώθηκαν είναι και η επιστροφή των μαθητών στην κανονικότητά τους, όσον αφορά την εκπαίδευση, και πιο συγκεκριμένα την επαναλειτουργία των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, των φροντιστηρίων και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Υπουργό, από την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Μαρτίου, επαναλειτουργούν τα σχολεία για τους μαθητές της Α’ και Β’ Τάξης των δημόσιων και ιδιωτικών Λυκείων και Τεχνικών Σχολών, με φυσική παρουσία.

Παράλληλα, από την ερχόμενη Δευτέρα, επαναλειτουργούν και ωδεία, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και άλλες απογευματινές δραστηριότητες με φυσική παρουσία μέχρι δύο ατόμων.

Δηλαδή, όσον αφορά τα μαθήματα που θα λαμβάνουν χώρα σε φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και ωδεία, θα επιτρέπεται η φυσική παρουσία, εντός της αίθουσας, του εκπαιδευτικού και ενός μαθητή μόνον.

Επαναλειτουργία όλων των βαθμίδων από την Δευτέρα 8 Μαρτίου 

Όσον αφορά την επαναλειτουργία όλων των βαθμίδων των δημόσιων και ιδιωτικών Γυμνασίων, με φυσική παρουσία των μαθητών, σύμφωνα με τον Υπουργό αυτή θα γίνει από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network