MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Ένωση Ηθοποιών χαιρετίζει τα νέα μέτρα στήριξης στον Πολιτισμό

Advertisement

Sponsored by exness

Η Ένωση Ηθοποιών Κύπρου με σημερινή της ανακοίνωση χαιρέτισε την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για νέα μέτρα στήριξης για τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους του.

«Φαίνεται πως οι αγώνες τόσων μηνών, οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι επιστολές που στάλθηκαν στα Υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Υγείας και Εργασίας, καθώς και όλες οι συγκροτημένες και στοχευμένες κινήσεις, συλλογικά, μακριά από ακρότητες, απέδωσαν επιτέλους καρπούς γεγονός που αφενός μας χαροποιεί και αφετέρου μας ωθεί να συνεχίσουμε τη διεκδίκηση χωρίς να επαναπαυόμαστε ούτε στιγμή», αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης.

Advertisement

Μεταφέροντας τις ευχαριστίες σε όσους που με τις ενέργειες τους συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων τους, η Ένωση προσθέτει ότι επόμενοι στόχοι είναι η συνέχιση των διαβουλεύσεων για την κατοχύρωση του Επαγγέλματος και η δημιουργία του Μητρώου Επαγγελματιών Ηθοποιών και η συμπερίληψη μας στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων.

«Περιμένουμε από την Πολιτεία να δώσει επιτέλους τη δέουσα σημασία στον Πολιτισμό και να αναγνωρίσει την καθοριστική συμβολή του στην ισορροπία της κοινωνίας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network