MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ενίσχυση δομών για πρόληψη-θεραπεία εξαρτημένων ατόμων ενώπιον Υπ. Δικαιοσύνης-ΟΦΣΕΑΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Την ενίσχυση δομών για πρόληψη και θεραπεία εξαρτημένων ατόμων συζήτησαν Υπ. Δικαιοσύνης και ΟΦΣΕΑΚ – Η  κ. Δράκου διαβεβαίωσε πως τα θέματα εξαρτήσεων απασχολούν ιδιαίτερα το Υπουργείο Δικαιοσύνης και εξέφρασε τη στήριξή της

Το ζήτημα της ενίσχυσης των δομών για πρόληψη και θεραπεία των εξαρτημένων ατόμων συζητήθηκε εκτενώς σε συνάντηση που είχε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Οργάνωσης Φίλων & Συγγενών Εξαρτημένων Ατόμων Κύπρου (ΟΦΣΕΑΚ).

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κ. Δράκου διαβεβαίωσε πως τα θέματα εξαρτήσεων απασχολούν ιδιαίτερα το Υπουργείο Δικαιοσύνης και εξέφρασε τη στήριξή της για τις δράσεις και προσπάθειες της Οργάνωσης.

Μέσα από τη συζήτηση ακούστηκαν εισηγήσεις για το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο πρόληψης και αντιμετώπισης εξαρτήσεων.
Συζητήθηκαν, επίσης, τρόποι ενίσχυσης των προγραμμάτων στήριξης, απεξάρτησης και επαγγελματικής/κοινωνικής επανένταξης καταδικασθέντων, με ιστορικό εξαρτήσεων.

Επιπρόσθετα, διατυπώθηκαν απόψεις για αξιοποίηση των υφιστάμενων ποσοτικών και ποιοτικών στοιχείων ελέγχου νάρκοτεστ, προκειμένου να ληφθούν πιο στοχευμένα μέτρα και δράσεις.

Τέλος, η Υπουργός ευχαρίστησε την ηγεσία της Οργάνωσης για τη χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων, σημειώνοντας πως τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου θα μπουν στην ατζέντα επικείμενης συνάντησης, που θα έχει η Υπουργός με την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου εντός του τρέχοντος μήνα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network