MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Ελίνα Λεβέντη παρουσίασε υπέροχες δημιουργίες στηρίζοντας το έργο του ΚΥΦΑ (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μια φαντασμαγορική βραδιά… υπέροχες δημιουργίες σε ένα fashion show από την Ελίνα Λεβέντη που μας «ταξίδεψε» στο χρόνο! Η γνωστή σχεδιάστρια στηρίζει το έργο του ΚΥΦΑ

Μια βραδιά στη Λεμεσό που τα είχε όλα!

Advertisement

Υπέροχες δημιουργίες της γνωστής και καταξιωμένης σχεδιάστριας Ελίνας Λεβέντη, εντυπωσιακό fashion show, παρουσίαση Ημερολογίου για ενίσχυση του έργου του ΚΥΦΑ, μουσική, τραγούδι και Χριστουγεννιάτικη διάθεση την Κυριακή που μας πέρασε στη Δημοτική Αγορά της πόλης!

Στην πασαρέλα περπάτησαν γνωστά μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες από τη νέα κολεξιόν της σχεδιάστριας Ελίνας Λεβέντη η οποία διαπρέπει στο χώρο της μόδας εδώ και 22 χρόνια.

Την ίδια μέρα, το ΚΥΦΑ (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS), σε συνεργασία με τον hair stylist Στράτο Δημητρίου και την εταιρία Wella Professionals, παρουσίασαν του “Ημερολογίου ΚΥΦΑ 2020” με θέμα: “Κυπριακή Παράδοση, κάνοντας το Παλιό-Σύγχρονο”.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του Ημερολογίου παραχωρήθηκαν φυσικά για ενίσχυση του έργου του ΚΥΦΑ. Το ημερολόγιο είναι συλλεκτικό και αριθμημένο. Εκδόθηκαν μόνο 1000 αντίτυπα.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθεί η Κυπριακή Παράδοση με ένα μοναδικό τρόπο, και να σταλεί το μήνυμα της σύγχρονης εξέλιξης μέσω της παράδοσης. Με αυτόν το μοναδικό και διαφορετικό τρόπο, στέλνονται μηνύματα για την συνέχιση της παράδοσης των γονιών και των παππούδων μας, μέσα από καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο τους, όπως είναι η σχεδιάστρια μόδας, Ελίνα Λεβέντη.

Το event έλαβε χώρα στη Δημοτική Αγορά Λεμεσού (Παντοπωλείο), η οποία για πρώτη φορά προσφέρεται για διοργάνωση εκδήλωσης και που μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χώρο με τις διακοσμητικές πινελιές του μοναδικού Ρόη Ηροδότου και το φωτισμό του Αντώνη Παναγιώτου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με after party και τραγούδι από τον Δώρο Δημοσθένους.

Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του ημερολογίου και της εκδήλωσης παραδόθηκαν στον ΚΥΦΑ ως Χριστουγεννιάτικο βοήθημα στους οροθετικούς συνάνθρωπους μας και ιδιαίτερα σε γυναίκες με παιδιά.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Επίτιμης Προέδρου του ΚΥΦΑ, Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network