MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η διαδρομή των 10 κιλών κάνναβης… Από Ισπανία και Γερμανία μέχρι τη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό 8ήμερη κράτηση ο 39χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας μεταφορών για τα 10 κιλά κάνναβης που έπεσαν χθες «στα χέρια» της ΥΚΑΝ – Ελεύθερη η υπάλληλος του – Η πορεία των δεμάτων μέχρι να φτάσουν στην Κύπρο – Αρνείται ότι είναι δικά του ο 39χρονος Ελληνοκύπριος

Advertisement

Ισπανία – Γερμανία – Κύπρος

Αυτό ήταν το «ταξίδι» των δύο πακέτων που περιείχαν τα 10 κιλά ναρκωτικών μέχρι να φτάσουν στο γραφείο μεταφορικής στην Κύπρο.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) στήθηκε κατόπιν πληροφορίας που έφτασε ενώπιον της και ανέφερε ότι τα δύο πακέτα που έκρυβαν ναρκωτικά έφτασαν στα γραφεία της συγκεκριμένης εταιρείας στη Λεμεσό, από άλλη εταιρεία κούριερ.

Η ΥΚΑΝ έστησε συντονισμένη επιχείρηση. Κατόπιν παρακολούθησης και αφού βεβαιώθηκαν ότι το ύποπτο πακέτο βρισκόταν στο γραφείο, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο Ελληνοκύπριο ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρείας, την ώρα που αυτός επιχειρούσε να εισέλθει στο αυτοκίνητο του.

Ο 39χρονος που ισχυρίζεται ότι τελικός παραλήπτης των ναρκωτικών ήταν άλλος, κατέβαλε χρηματικό ποσόν για να παραλάβει τα πακέτα από την εταιρεία κούριερ.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ πέρασαν χθες χειροπέδες και στην 31χρονη υπάλληλο του γραφείου, η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη και δε θα παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο 39χρονος που ισχυρίζεται ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του, παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο 8 ημερών. Στο αίτημα της Αστυνομίας για 8ήμερη κράτηση του δεν υπήρξε ένσταση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network