MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Cyprus Public Transport επιστρέφει στο 100% της χωρητικότητας για όλες τις σχολικές και κανονικές διαδρομές

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση της Cyprus Public Transport – Διαδρομές με 100% χωρητικότητα

Η εταιρεία Cyprus Public Transport ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για επανέναρξη των σχολείων όλων των βαθμίδων στις 2 Απριλίου, οι υπηρεσίες της που αφορούν τις σχολικές διαδρομές θα πραγματοποιούνται κανονικά με 100% χωρητικότητα σε όλα τα οχήματα.

Advertisement

 

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα απολύμανσης με αυστηρούς ελέγχους ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις συστάσεις του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι και οι κανονικές διαδρομές της CPT για το ευρύ κοινό θα πραγματοποιούνται και αυτές με 100% χωρητικότητα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών στην Επαρχία Λευκωσίας (Αστική, Αλάμπρα, Ταμασός, Δυτική Περιοχή) και στην Επαρχία Λάρνακας.

Στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας, η CPT καλύπτει κανονικές διαδρομές μέσω ενός εκτενούς δικτύου, το οποίο συνδέει τα προάστια με τα αστικά κέντρα και τα γύρω χωριά, προστίθεται ενώ οι νυχτερινές διαδρομές και στις δύο επαρχίες και οι διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας, εντός της ίδια της επαρχίας, περιλαμβάνονται επίσης στις υπηρεσίες της CP.

Η εταιρεία υπενθυμίζει στους γονείς να μην ξεχνούν ότι όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν έγκυρη μηνιαία κάρτα για τις μετακινήσεις τους, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο μονής διαδρομής. Οι μαθητές μπορούν να φορτίζουν την κάρτα τους σε οποιονδήποτε σταθμό ή μέσω της ιστοσελίδας της CPT.

Οι ανέπαφες κάρτες διαδρομών της CPT, αναφέρεται, είναι διαθέσιμες για όλους τους επιβάτες, καθώς η ασφάλεια αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα και ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Cyprus Public Transport και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε: https://www.publictransport.com.cy/

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network