MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Columbia Ship management στην Τουρκία

Advertisement

Sponsored by exness

Ο όμιλος Columbia ενισχύει τη στήριξη στην τουρκική ναυτιλία, ανοίγοντας γραφείο στην Κωνσταντινούπολη.

Επικεφαλής της Columbia Shipmanagement Τουρκίας θα είναι ο καπετάνιος Ozgur Gunes και θα εποπτεύεται από τους Ξάνθο Κυριάκου και Johann Meyer από το ιταλικό και το γερμανικό γραφείο αντίστοιχα.

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που δημοσίευσε η εταιρεία, το νέο γραφείο θα προσφέρει όλο το φάσμα των ναυτιλιακών υπηρεσιών του ομίλου Columbia με ποικίλη υποστήριξη σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς καθώς και πλήρεις υπηρεσίες τεχνικής διαχείρισης και διαχείρισης πληρωμάτων. Το CSM Turkey θα προσφέρει βασικές υπηρεσίες ψηφιοποίησης και βελτιστοποίησης πλοίων μέσω του πολυδιαφημισμένου Performance Optimisation Control Room (POCR) της Columbia, εκτός από την εκπαίδευση, την τροφοδοσία και τη συμβουλευτική για νέες ναυπηγήσεις. Θα λειτουργήσει επίσης ως πολύτιμο εφαλτήριο για την επέκταση της νέας οντότητας στους τομείς της διαχείρισης πολυτελών αεροσκαφών, σούπερ γιοτ και κρουαζιέρας στην Τουρκία.

Η διαχείριση δεξαμενόπλοιων είναι επίσης διαθέσιμη μέσω UPT, καθώς και υπηρεσίες ψυχικής υγείας και ευημερίας του πληρώματος μέσω της One Care. Την ίδια ώρα, η Columbia Finance μπορεί να παρέχει στους ενδιαφερόμενους στην τουρκική αγορά το απαραίτητο κεφάλαιο για έργο.

Η CSM Turkey θα διερευνήσει μια σειρά από εσωτερικές ευκαιρίες κοινοπραξιών με Τούρκους πλοιοκτήτες και θα προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης πληρώματος στην τουρκική αγορά, που θα περιλαμβάνουν την προμήθεια και διαχείριση Φιλιππινέζων, Ινδών, Ανατολικοευρωπαίων, Βιετναμέζων, Ινδονήσιων, Κινέζων και φυσικά Τούρκων ναυτικών.

Εικόνες από τα εγκαίνια του γραφείου στην Κωνσταντινούπολη

Η σημασία του μοντέλου διαχείρισης πλοίων «δεύτερου μέρους» για την τουρκική αγορά υπογραμμίστηκε από τον Mark O’Neil, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Columbia, ο οποίος δήλωσε ότι το σχέδιο της CSM Turkey αφορά «τη συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους φορείς μας, τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, δίπλα-δίπλα, υποστηρίζοντας την ικανότητά τους να αναπτυχθούν μέσω της παροχής υπηρεσιών του Ομίλου Columbia».

Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους στα του γραφείου, είπε ότι η Τουρκία προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές ευκαιρίες, από τη ναυπηγική βιομηχανία, τη διαχείριση υπεράκτιων δραστηριοτήτων και τις κατασκευές, μέχρι τον τομέα της κρουαζιέρας, τα σούπερ γιοτ και τα ιδιωτικά τζετ, τα οποία μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος Columbia.

«Θέλουμε να σας μιλήσουμε για τη διαχείριση των πλοίων σας, για την κατασκευή πλοίων, για την κατασκευή φορτηγίδων και υπεράκτιων μονάδων στην Τουρκία. Θέλουμε να σας συμβουλεύσουμε για το πώς να διαχειρίζεστε, να λειτουργείτε και να επενδύετε σε ιδιωτικά τζετ και στον κλάδο των σούπερ γιοτ. Αν υπάρχει αγορά για κρουαζιέρα στην Τουρκία, ελάτε να μας μιλήσετε. Θα επενδύσουμε σε αυτή την αγορά και θα επενδύσουμε σε αυτά τα πλοία», είπε.

«Είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε σε αυτούς τους τομείς, διότι ο Όμιλος Columbia είναι εδώ μακροπρόθεσμα. Δεν έχει σημασία τι μπορούμε να πάρουμε από την Τουρκία, αλλά πώς μπορούμε να επενδύσουμε στη χώρα και να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις μας μαζί» είπε.

Ο κ. O’Neil τόνισε ότι η Columbia έχει δεσμευτεί να συμβάλει στην τουρκική κοινωνία και συζητά με τουρκικά ναυτικά πανεπιστήμια για την προσφορά υποτροφιών της Columbia σε Τούρκους δόκιμους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network