MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η «Carmel» χαρίζει μαγικές εικόνες στο Τρόοδος. Τι λέει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για το βράδυ (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στα ορεινά – Μέχρι αύριο το απόγευμα θα επηρεάζει την περιοχή το χαμηλό βαρομετρικό – Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας – Δείτε LIVE την πορεία του καιρού

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Τρόοδος, όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη και έντονες βροχοπτώσεις σε κάποιες περιοχές.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δρόμοι προς το Τρόοδος αν και ανοιχτοί είναι ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς λόγω της ομίχλης η ορατότητα είναι μειωμένη.

Λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός στο οδόστρωμα στους δρόμους της περιοχής Τροόδους.

Το βαρομετρικό χαμηλό, με την ονομασία CARMEL, θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι αύριο το απόγευμα. Στη συνέχεια αναμένεται ασθενής ψηλή πίεση.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Τα φαινόμενα παροδικά θα είναι έντονα και παρατεταμένα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ και σταδιακά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά.  Τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Δείτε live την πορεία του καιρού:

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Αύριο ο καιρός θα είναι άστατος, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα, μεμονωμένες καταιγίδες και χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, αλλά από το απόγευμα τα φαινόμενα σταδιακά υποχωρούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά, μέτριοι, 4 μποφόρ και σταδιακά στα παράλια, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι κυματώδης.

Την Τρίτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και παροδική χιονόπτωση, τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Φωτογραφίες-βίντεο: «Καιρόφιλοι Κύπρου» /  facebook

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal