MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Αθήνα χαιρετίζει την επανεκκίνηση των συνομιλιών

Advertisement

Sponsored by exness

Την επανεκκίνηση των δικοινοτικών συνομιλιών για το Κυπριακό, που αποφασίστηκε χθες βράδυ στην Λευκωσία, χαιρετίζει εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης με δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Advertisement

Τονίζει ότι η Ελλάδα, σε σταθερό συντονισμό με την Κυπριακή Δημοκρατία, θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά, ώστε να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες εξεύρεσης δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο κυπριακό πρόβλημα.

Και προσθέτει ότι σε αυτή τη βάση θα εντείνει τις διπλωματικές ενέργειες, μεταξύ άλλων και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να καταστεί εφικτή η σύγκλιση και στο κρίσιμο θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων στο οποίο εμπλέκεται και για το οποίο έχει επανειλημμένως καταστήσει σαφείς τις θέσεις της.

«Μόνο επί τη βάσει αυτής της συνεννόησης, στο πλαίσιο και διμερών ελληνοτουρκικών διαβουλεύσεων, μπορεί να πραγματοποιηθεί πολυμερής Διάσκεψη για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με  τις αποφάσεις του ΟΗΕ και της ιδιότητας της Κύπρου ως κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης»,  καταλήγει η δήλωση του κ. Τζανακόπουλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal