MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η «αστυνομία» έκανε έλεγχο σε μέλη της El Sen ενώ εργαζόταν προκαλώντας αντιδράσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Για έφοδο των «δυνάμεων ασφαλείας» στην μονάδα παραγωγής ρεύματος της «αρχής ηλεκτρισμού» στην Κερύνεια, εναντίον των εργαζομένων εκεί, έγραψε πρωτοσέλιδα σήμερα η «Αβρούπα», με την «αστυνομία» να το διαψεύδει.

Δεν ήταν οι «δυνάμεις ασφαλείας», αλλά άνδρες της «αστυνομίας» που μπήκαν χθες βράδυ στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό της Κερύνειας για να ελέγξουν την πληροφορία ότι οι εργαζόμενοι, μέλη της συντεχνίας El Sen, διέκοψαν την παραγωγή ρεύματος, αναφέρει ανακοίνωση της «αστυνομίας».

Advertisement

Να σημειωθεί ότι η El Sen τις τελευταίες ημέρες προχώρησε στην διακοπή της παροχής ρεύματος σε πολλά «κρατικά» και «δημοτικά» τμήματα και υπηρεσίες, αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις, που χρωστούν μεγάλα ποσά στην «αρχή», συγκεντρώνοντας αρκετά εκατομμύρια ΤΛ οφειλών. Αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις και εντάσεις τόσο στην «κυβέρνηση» όσο και στο «διοικητικό συμβούλιο».

Η «αστυνομία» στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι άνδρες της «γενικής διεύθυνσης αστυνομίας» μετέβησαν στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό και μίλησαν με αρμόδιους της συντεχνίας, οι οποίοι τους ενημέρωσαν ότι δεν πήραν απόφαση τερματισμού της λειτουργίας και της παραγωγής ρεύματος στον συγκεκριμένο σταθμό.

Επρόκειτο, αναφέρεται, για την διερεύνηση μιας πληροφορίες και η αναφορά σε «δυνάμεις ασφαλείας» μαζί με τους «αστυνομικούς» δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Η «Αβρούπα» στο πρωτοσέλιδό της επικαλείται τον πρόεδρο της συντεχνίας El Sen, Κουμπιλάι Οζκιράτς πως δέχονται πιέσεις για να επανασυνδέσουν το ρεύμα στο ξενοδοχείο – θέρετρο Καγιά Παλάτζιο, που βρίσκεται στην περιοχή της Κερύνειας, και στο οποίο έχουν διακόψει την παροχή εδώ και μέρες καθώς χρωστά αρκετά εκατομμύρια ΤΛ στην «αρχή ηλεκτρισμού». Η εφημερίδα αναφέρει ότι υπάρχουν παρεμβάσεις και από την Άγκυρα για το θέμα του εν λόγω ξενοδοχείου που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Καγιά, τουρκικής καταγωγής οι ιδιοκτήτες που έχουν πεντάστερα ξενοδοχεία στα κατεχόμενα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network