MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Αρχή Λιμένων καταργεί σταδιακά τις πληρωμές με επιταγές

Advertisement

Sponsored by exness

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των διαδικασιών της

Τον σταδιακό τερματισμό των πληρωμών μέσω επιταγής (με την ύπαρξη συγκεκριμένων εξαιρέσεων, όπου υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι) και καταβολή του συνόλου πλέον των πληρωμών της μέσω τραπεζικού εμβάσματος αποφάσισε η Αρχή Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ), στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των διαδικασιών της, της μείωσης του διοικητικού κόστους, της καλύτερης εξυπηρέτησης των συνεργατών της και της ενίσχυσης της ασφάλειας στις συναλλαγές της.

Advertisement

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΑΛΚ, η Αρχή έχει θέσει την 30η Σεπτεμβρίου 2021, ως ημερομηνία πλήρους μετάβασης στις πληρωμές μέσω εμβάσματος.

Σημειώνει πως μερικά από τα πλεονεκτήματα της διαδικασίας τραπεζικών εμβασμάτων για τους δικαιούχους, είναι η εξάλειψη του κινδύνου κλοπής, απώλειας και καθυστερήσεων που προκύπτουν από την ταχυδρόμηση των επιταγών. Επίσης, απαλλάσσονται οι δικαιούχοι από αχρείαστη ταλαιπωρία για κατάθεση επιταγών στο ταμείο της τράπεζας και δεν υφίσταται πλέον η καθυστέρηση μέχρι την εκκαθάριση της επιταγής, ενώ η πληροφόρηση θα γίνεται μέσω e-mail ως προς τα τιμολόγια που εξοφλούνται με κάθε έμβασμα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network