MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η αναπαράσταση έδειξε πόσο έτρεχε ο Ρώσος όταν παρέσυρε στον θάνατο τον 27χρονο Παναγιώτη στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Η αναπαράσταση έδωσε σαφή ένδειξη για την ταχύτητα με την οποία παρέσυρε στο θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη ο Ρώσος οδηγός στη Λεμεσό – Το όχημα του κινείτο με 180-190 χιλιόμετρα – Αναμένεται λεπτομερής ανάλυση των στοιχείων που προέκυψαν – Περιμένουν και τα αποτελέσματα από τον καταγραφέα του οχήματος από την κατασκευάστρια εταιρεία

Δίωρη αναπαράσταση των μελών της Τροχαίας Λεμεσού χθες βράδυ στο σημείο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά, όπου ξεψύχησε τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου ο Παναγιώτης Χριστοφόρου, όταν το αυτοκίνητο του χτυπήθηκε βίαια από το τζιπ όχημα που οδηγούσε 50χρονος Ρώσος. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος παραπέμφθηκε σε δίκη, αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, αφού όπως κατέδειξαν οι εξετάσεις και αναλύσεις, οδηγούσε μεθυσμένος.

Advertisement

Αν και τα ακριβή αίτια στοιχεία για τα όσα κατέδειξε στα μέλη της Τροχαίας η αναπαράσταση πρέπει πρώτα να τύχουν ενδελεχούς επεξεργασίας για να είναι ακριβή, εντούτοις κάποιες ενδείξεις υπάρχουν, οι οποίες είναι βοηθητικές για τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, από την αναπαράσταση τα μέλη της Τροχαίας που διερευνούν την υπόθεση του φρικτού θανατηφόρου δυστυχήματος έχουν ενώπιων τους ενδείξεις ότι ο Ρώσος οδηγός του μοιραίου τζιπ κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 180-190 χλμ όταν παρέσυρε στο θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία Αρχηγείου ενώ ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα από τον καταγραφέα του τζιπ οχήματος το οποίο η Τροχαία αναμένει από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος Παναγιώτης Χριστοφόρου, χτυπήθηκε βίαια από αυτοκίνητο που ακολουθούσε και οδηγούσε 50χρονος Ρώσος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκίνητο του άτυχου νέου κτύπησε διαδοχικά στα μεταλλικά κιγκλιδώματα και κατέληξε σε απόσταση 200 μέτρων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal