MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Η ανακοίνωση της Wispear χαρακτηρίζεται από πολύ θράσος». Προσβάλλει ΚΔ και Αστυνομία λέει το ΑΚΕΛ

Advertisement

Sponsored by exness

Στην αντεπίθεση το ΑΚΕΛ – Απαντά στις ανακοινώσεις της Wispear για κατασκευαστικό βαν – Νωρίτερα η εταιρεία, εξέδωσε δυο ανακοινώσεις επιρρίπτοντας ευθύνες για τις συλλήψεις, σε Αστυνομία και ΑΚΕΛ – Καλεί την Αστυνομία να απαντήσει στους αστείους ισχυρισμούς το ΑΚΕΛ

Την απάντηση του στην εταιρεία Wispear στην οποία ανήκει το κατασκοπευτικό βαν έδωσε μέσω ανακοίνωσης του το ΑΚΕΛ κάνοντας λόγο για θράσος. Παράλληλα, το ΑΚΕΛ αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι η εταιρεία προσβάλλει τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και την Αστυνομία.

Advertisement

Ενώ κλείνοντας, καλεί την Αστυνομία να απαντήσει στους αστείους ισχυρισμούς το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι πρόσφατες ενέργειες της αστυνομίας στην υπόθεση για το κατασκοπευτικό βαν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να διερευνηθούν και να απαντηθούν. Το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ούτε να κουκουλωθεί ούτε να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση.

Η σημερινή ανακοίνωση της εμπλεκόμενης εταιρείας χαρακτηρίζεται από πολύ θράσος. Τους λέμε ότι δεν μας αγγίζει ούτε θα ασχοληθούμε μαζί τους. Εκείνους που πρωτίστως υποσκάπτει και προσβάλλει είναι τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και την Αστυνομία. Αυτοί έχουν την ευθύνη να απαντήσουν στους αστείους ισχυρισμούς της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network