MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ΑΗΚ παρέλαβε τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματά της (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ενσωματώθηκαν στο στόλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου – Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΗΚ Ανδρέας Μαραγκός

Advertisement

Τα πρώτα έξι ηλεκτρικά αυτοκίνητά της παρέλαβε σήμερα η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο στάθμευσης στου Chester’s Bar παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ της ΑΗΚ Ανδρέα Μαραγκού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παραδόθηκαν τα έξι ηλεκτρικά οχήματα τα οποία ενσωματώνονται στο στόλο της ΑΗΚ και στην προσπάθεια επέκτασης της υποδομής της υπηρεσίας e-charge.

Η εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης αλλά και η χρήση των ηλεκτρικών οχημάτων από το στόλο της ΑΗΚ εντάσσονται στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της ΑΗΚ.

Τα έξι οχήματα αναμένεται να εξοικονομούν 3096 λίτρα ανά έτος σε υγρά καύσιμα και να συνεισφέρουν στη μείωση στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 5.52 τόνους τον χρόνο.

Κατά την τελετή παράδοσης, η ΑΗΚ παρουσίασε και το νέο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων e-charge στον χώρο όπου έγινε η παράδοση των έξι οχημάτων, ο οποίος είναι και ο 18ος σταθμός που εντάσσεται στο παγκύπριο δίκτυο της υπηρεσίας e-charge.

Κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο κ. Μαραγκός τόνισε πως «η τεχνολογική εξέλιξη και οι εφαρμογές της έχουν νόημα όταν μπορούν και υπηρετούν τις ανθρώπινες ανάγκες και δίνουν ρεαλιστικές λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό οι εφαρμογές της ηλεκτρικής ενέργειας συνεχώς θα εμπλουτίζονται. Έτσι και το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ηλεκτρικό. Και στην Κύπρο η ΑΗΚ είναι η δύναμη που δίνει την ενέργεια για να κινηθούμε προς το μέλλον».

Τα αυτοκίνητα παρέδωσε στον Ανδρέα Μαραγκό ο κ. Πηλακούτας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network