MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η 24χρονη Νικολέτα κάνει έκκληση για δότη μυελού. «Ψάχνω κάποιον τυχερό για να γίνει ο δικός μου δότης»

Advertisement

Sponsored by exness

Η 24χρονη Νικολέτα κάνει έκκληση για δότη μυελού – «Ψάχνω κάποιον τυχερό για να γίνει ο δικός μου δότης» – Αυτούσια η ανάρτηση της

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η 24χρονη Νικολέτα Χρυσάνθου από την Πάφο, η οποία διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία για δεύτερη φορά.

Advertisement

Η Νικολέτα σε ανάρτηση της στο Facebook και ευρισκόμενη σε Νοσοκομείο στη Γερμανία, αναφέρει ότι ψάχνει κάποιον τυχερό που θα είναι συμβατός για να γίνει ο δικός της δότης, δότης μυελού των οστών, δότης ΖΩΗΣ.

Αυτούσια η ανάρτηση της 

Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Νικολέτα Χρυσανθου και είμαι 24 ετών από την Πάφο. Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το νοσοκομείο Klinikum Frankfurt (Oder) στη Γερμανία επειδή χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Ίσως τώρα τελευταίως να ακούτε για δείγμα δότη μυελού των οστών. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόλις ήρθε ξανά και η δική μου σειρά! Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η αρρώστια ξανακτύπησε τη δική μου πόρτα. Διαγνώστηκα ξανά με λεμφοβλαστικη λευχαιμία αλλά συνεχίζω να χαμογελώ και να βλέπω με αισιοδοξία τη ζωή.

Σας χρειάζομαι!

Ψάχνω κάποιον τυχερό από εσάς που να είναι συμβατός με εμένα για να γίνει ο δικός μου δότης. δότης μυελού των οστών, δότης ΖΩΗΣ.

Παρακαλώ όλο τον κόσμο ηλικίας 18-45 ετών οπότε μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο νοσοκομείο της επαρχίας του και να δώσει δείγμα.

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αλλά από αυτή κρέμεται πλέον η ζωή μου. Εάν δεν βρεθεί δότης δεν ξέρω τι να περιμένω όταν τελειώσω τις χημειοθεραπείες…

Σας χρειάζομαι!

Εκτιμώ το χρόνο που αφιερώσατε για να το διαβάσετε και εύχομαι να δράσετε άμεσα.

Σε περίπτωση που δεν είστε δικός μου δότης να είστε σίγουροι πως κάπου εκεί έξω κάποιος άλλος θα φανεί τυχερός από εσάς!

Παρακαλώ και ζητώ από εσάς όποιος μπορεί να κοινοποιήσει για να προχωρήσει η διαδικασία άμεσα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network