MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

HXHTIKO: Η Διευθύντρια Παιδιατρικής στη CT για γιατρό με κορωνοϊό. «2 παιδάκια στο Τμήμα… Δεν είχαν έρθει σε επαφή»

Advertisement

Sponsored by exness

Κληθείσα να τοποθετηθεί σε σχέση με την παιδίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, η  Διευθύντρια του Παιδιατρικού του ΓΝ Λεμεσού Δρ. Μαρία Αγαθοκλέους είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στη Cyprus Times ότι ανάφερε πως τα παιδιά που εξετάστηκαν και νοσηλεύτηκαν στο Παιδιατρικό θα ελέγχουν όλα αφού άμεσα άρχισε η ιχνηλάτηση

«Θα ενημερωθούν οι γονείς και θα εξεταστούν όλα τα παιδάκια που εξέτασε η γιατρός μας αλλά και αυτά που νοσηλεύτηκαν μέχρι χθες στο Παιδιατρικό» αναφέρει σε δηλώσεις της στη Cyprus Times η Διευθύντρια του Παιδιατρικού του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού, Δρ. Μαρία Αγαθοκλέους θέλοντας να καθησυχάσει τους πάντες.

Advertisement

Η Δρ. Αγαθοκλέους λέει πως κανείς από το ιατρικό προσωπικό δεν αρνήθηκε στην γιατρό να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο ή να μην της διενεργηθεί τεστ για τον ιό. Όπως σημειώνει η Διευθύντρια του Παιδιατρικού «μόλις η παιδίατρος εμφάνισε τα πρώτα ηπία συμπτώματα αμέσως με ενημέρωσε και συμφωνήσαμε να μείνει σπίτι της».

Όπως μας επισήμανε η Δρ. Αγαθοκλέους, η γιατρός είχε μεταβεί στην Αθηνά για οικογενειακούς λόγους πριν ακόμη η Κύπρος λάβει περιοριστικά μέτρα. «Η γιατρός έφυγε κι εμείς μετά από τρεις μέρες κάναμε καρναβάλι. Την Κυριακή το βράδυ δούλευε εφημερία στο Νοσοκομείο, αφού παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα τότε άμεσα απομακρύνθηκε. Από τότε δεν έχει έρθει στο Νοσοκομείο αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων» λέει.

Τώρα σε ότι αφορά τα παιδιά που εξέτασε η συγκεκριμένη ιατρός μας είπε πως «τα παιδιά που εξετάστηκαν και νοσηλεύτηκαν στο Παιδιατρικό θα ελεγχθούν όλα αφού άμεσα άρχισε η ιχνηλάτηση και ενημερώνουμε τους γονείς για να έρθουν να κάνουν την εξέταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Έγινε εξέταση σε όλο το προσωπικό μας αναφέρει η Διευθύντρια του Παιδιατρικού τονίζοντας μας πως δύο παιδάκια που είναι στο παιδιατρικό αυτή την στιγμή, δεν είχαν έρθει σε επαφή με την γιατρό ωστόσο θα ληφθούν και από αυτά δείγματα. Αν είναι αρνητικά θα μετακινηθούν σε άλλα νοσοκομεία ενώ αφού απολυμανθεί και αποστειρωθεί η Παιδιατρική Κλινική θα επαναλειτουργήσει με προσωπικό από άλλα Νοσηλευτήρια και Τμήματα.

Ακούστε όσα δήλωσε πιο κάτω – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network