MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

HXHTIKO: Αντιμέτωποι με Τούρκους στρατιώτες Ε/Κ γεωργοί στη Δένεια. «Μπαίνουν μπροστά με όπλα» λέει ο Κοινοτάρχης στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Ένταση και τουρκική προκλητικότητα καταγγέλλουν Ελληνοκύπριοι γεωργοί στη Νεκρή Ζώνη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Δένειας, αναφέροντας ότι δε μπορούν πλέον να καλλιεργήσουν τα χωράφια που τα τελευταία χρόνια καλλιεργούσαν αφού τους το απαγορεύει ο τουρκικός στρατός.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη Δένειας Χριστάκη Παναγιώτου, τα προβλήματα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, αναφέροντας ότι πρόκειται για χωράφια που οι Ελληνοκύπριοι γεωργοί καλλιεργούν εδώ και 5 χρόνια με σχετική έγκριση των Ηνωμένων Εθνών.

«Οι γεωργοί θέλουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους. Ήρθε ο Τούρκος ο αξιωματικός με ένοπλους στρατιώτες Τούρκους και τον απειλούσαν τον Ελληνοκύπριο που ήταν στο συγκεκριμένο χωράφι. Μπαίνουν μπροστά με τα όπλα και δεν τους αφήνουν τους Ελληνοκύπριους και καλλιεργούν πίσω οι Τουρκοκύπριοι».

Όπως αναφέρει ο κύριος Παναγιώτου έχει ενημερωθεί σχετικά το Υπουργείο Εξωτερικών το οποίο προβαίνει σε όλα τα διαβήματα για επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή, ενώ για το ζήτημα έχουν ενημερωθεί και τα Ηνωμένα Έθνη.

Ακούστε όσα δήλωσε στη Cyprus Times ο Κοινοτάρχης Δένειας

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network