MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Hilton: Η ομάδα ασφαλείας του προσωπικού κατέσβησε την πυρκαγιά

Advertisement

Sponsored by exness

Η ομάδα ασφαλείας του προσωπικού του Hilton κατέσβησε την πυρκαγιά, σύμφωνα με το ξενοδοχείο – «Η φωτιά προκλήθηκε σε σημείο της οροφής του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Hilton Nicosia σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην οροφή του ξενοδοχείου, υποδεικνύοντας ότι ομάδα ασφαλείας τους κατέσβησε τη φωτιά.

Advertisement

Το ξενοδοχείο αναφέρει στην ανακοίνωση του πως «λίγο μετά τις 13:00 την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, εκδηλώθηκε περιστατικό φωτιάς στην οροφή του ξενοδοχείου Hilton Nicosia, το οποίο τέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα υπό έλεγχο, χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές».

Σημειώνει δε, πως «η φωτιά προκλήθηκε σε σημείο της οροφής του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης της μόνωσης της οροφής, από εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργείο».

«Αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς, ενεργοποιήθηκε προληπτικά το σχέδιο εκκένωσης του κτιρίου», συμπληρώνει.

Στη συνέχεια το Hilton Nicosia αναφέρει ότι ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε η ομάδα ασφαλείας του προσωπικού του ξενοδοχείου κατέσβησε την πυρκαγιά πριν την άφιξη της πυροσβεστικής. «Για την κατάσβεση χρησιμοποιήθηκε ο εξοπλισμός των πυροσβεστικών φωλιών που υπήρχαν κοντά στο σημείο εκδήλωσης της φωτιάς και επιπλέον 50 πυροσβεστήρες», διευκρινίζει το Hilton.

«Η πυροσβεστική», συνεχίζει «έφτασε στο σημείο με 3 πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και Τηλεσκοπικού Βραχιονοφόρου οχήματος. Έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και αφού παρέμεινε προληπτικά στο σημείο τον απαραίτητο χρόνο, ακολούθως έδωσε άδεια στη διεύθυνση του ξενοδοχείου να ενημερώσει τους πελάτες ότι μπορούσαν να εισέλθουν στο ξενοδοχείο και το προσωπικό να επιστρέψει στις θέσεις του».

«Η διεύθυνση του ξενοδοχείου δέχθηκε τα εύσημα από εκπροσώπους της πυροσβεστικής για την αποτελεσματική και ασφαλή διαχείριση του περιστατικού. Η ίδια με τη σειρά της, ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα και τη σημαντική βοήθεια που πρόσφερε», αναφέρει καταληκτικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network