MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

H καταδίωξη οδήγησε σε τροχαίο στη Λεμεσό… Στο νοσοκομείο 20χρονος μοτοσικλετιστής

Advertisement

Sponsored by exness

Στο νοσοκομείο ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς νοσηλεύεται από το απόγευμα 20χρονος αλλοδαπός – Προηγήθηκε καταδίωξη – Οδηγούσε ύποπτα και χωρίς πινακίδες την μοτοσικλέτα του

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, όλα ξεκίνησαν όταν μέλος της Αστυνομίας ενώ βρισκόταν σε μηχανοκίνητη περιπολία αντιλήφθηκε να κινείται ύποπτα στην παραλιακή της Λεμεσού, μοτοσικλέτα που δεν έφερε πινακίδες.

Ο αστυνομικός έθεσε σε λειτουργία την σειρήνα της μοτοσικλέτας του με σκοπό να προσεγγίσει τον οδηγό. Τότε ο τελευταίος ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να οδηγεί αλόγιστα και επικίνδυνα στην παραλιακή.

Σε κάποια στιγμή ο οδηγός έκανε παράνομη επαναστροφή και άρχισε να κινείται ανατολικά. Ακολούθως προσπάθησε να προσπεράσει όχημα από τα δεξιά με αποτέλεσμα να κτυπήσει στην λίνια την διαχωριστής νησίδας και ακολούθως να προσκρούσει στο καθρεφτάκι προπορευόμενου οχήματος.

Ο 20χρονος έπεσε από την μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε ελαφρά. Στο σημέιο κλήθηκε ασθενοφόρο οπού παρέλαβε και μετέφερε με ασθενοφόρο τον 20χρονο στο  Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσο. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους. Λήφθηκαν δείγματα αίματος από τον νεαρό για επιστημονικές εξετάσεις.

Η τροχαία συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network