MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

H γεωγραφική κατανομή των 68 θετικών rapid test. 28 ασθενείς με κορωνοϊό σε σοβαρή κατάσταση (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Advertisement

Sponsored by exness

Η ανακοίνωση του Υπουργείου για τα νέα θετικά rapid test του τελευταίου 24ωρου – Οι επαρχίες με τα περισσότερα και το σύνολο των εξετάσεων – Η κατάσταση υγείας των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥΠΥ

To θάνατο ενός ακόμη συμπολίτης μας με τελική αιτία τη νόσο covid-19 ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας. Παράλληλα ανακοινώθηκαν άλλα 123 νέα περιστατικά κορωνοϊού.

Advertisement

Ωστόσο, σύμφωνα με το Υπουργείο από τα 123 νέα περιστατικά του ιού, τα 68 κρούσματα προέκυψαν από σύνολο 34,219 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στον πιο κάτω πίνακα με τις επαρχίες όπου εντοπίστηκαν τα θετικά rapid test, τα περισσότερα εντοπίστηκαν στην επαρχία Λεμεσού που κατέγραψε 40 συνολικά θετικά δείγματα.

Ακολουθεί η επαρχία Λευκωσίας με 16 θετικά δείγματα, η επαρχία Λάρνακας με 10 ενώ στην επαρχία Πάφου εντοπίστηκε μόλις ένα θετικό περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους ελέγχους που γίνονται σε οίκους ευγηρίας Παγκύπρια, προέκυψε μόλις ένα θετικό rapid test το οποίο αφορά και πάλι την επαρχία Λεμεσού.

28 ασθενείς με κορωνοϊό σε σοβαρή κατάσταση… 

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 87 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 28 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 28 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 13 είναι διασωληνωμένοι, οι οκτώ νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και εφτά σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network