MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

H επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την εικόνα παγκύπρια λόγω της κακοκαιρίας

Advertisement

Sponsored by exness

Οι κλήσεις για βοήθεια έφθασαν σχεδόν τις τριακόσιες – H επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την εικόνα παγκύπρια λόγω της κακοκαιρίας 

Advertisement

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου “η Πυροσβεστική Υπηρεσία  κατά την διάρκεια της νύκτας δεν είχε κληθεί σε επεισόδια τα οποία αφορούσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι κλήσεις στην Επαρχία Λευκωσίας από το προηγούμενο βράδυ ξεπέρασαν τις 260 και διεκπεραιώθηκαν όλες μέχρι αργά εψές. Επιπρόσθετα υπήρξαν άλλες 13 ανταποκρίσεις  στις Επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου. Αφορούσαν ως επί το πλείστον αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους χώρους και υποστατικά . Επίσης υπήρξαν ανταποκρίσεις για ρυμουλκήσεις οχημάτων σε ασφαλείς χώρους, μετακινήσεις  δέντρων μετά από πτώσεις   και διασώσεις ατόμων τα οποία βρίσκονταν εντός των οχημάτων τους σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Από τις 06.20 σήμερα το πρωί ανταποκριθήκαμε  μέχρι στιγμής σε 26 επεισόδια στην Επαρχία Αμμοχώστου στις περιοχές Παραλιμνίου, Κάπαρι, Αγ. Τριάδας). Τα επεισόδια αφορούν επίσης ως επί το  πλείστον αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους και κατοικίες στις περιοχές Παραλιμνίου – Κάπαρι – Αγία Τριάδα . Επίσης υπήρξαν ανταποκρίσεις για ρυμουλκήσεις οχημάτων σε ασφαλείς χώρους, μετακινήσεις  δέντρων μετά από πτώσεις   και διασώσεις ατόμων τα οποία βρίσκονταν εντός των οχημάτων τους σε πλημμυρισμένους δρόμους. Έχει καλεστεί εκτός υπηρεσίας προσωπικό και εργάζονται επί του παρόντος 4 συνεργεία τα οποία θα αυξηθεί ο αριθμός τους και θα ενισχυθούν και από την Πολιτική Άμυνα , Δήμους Παραλιμνίου και Άγια Νάπας”.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network