MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«H Ελλάδα πάει κατά βαρβάρων, έχει ξεφύγει» λέει στη CT ο Δρ. Κωστρίκης

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονος προβληματισμός διακατέχει τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Τα χθεσινά 262 κρούσματα πονοκεφαλιάζουν τόσο τους Επιδημιολόγους της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου καθώς αρκετοί είναι οι συμπατριώτες μας που επέλεξαν φέτος να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε ελληνικά νησιά.

Advertisement

Η Cyprus Times επικοινώνησε με τον Καθηγητή Μοριακής Ιολογίας Δρ.Λεόντιο Κωστρίκη ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέφερε πως «η Ελλάδα πάει κατά βαρβάρων, έχει ξεφύγει».

«Διπλασίασαν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους, αλλά είναι πέντε φορές λιγότεροι από τα δικά μας ωστόσο όμως υπάρχει έξαρση η οποία έχει ξεφύγει» σημειώνει.

Ο Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας επεσήμανε πως η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό στενή παρακολούθηση από την Επιδημιολογική Ομάδα της Κύπρου σε συνεργασία με την Ομάδα της Ελλάδας.

Σημείωσε μάλιστα πως «αν και εφόσον θα πληροί τα κριτήρια να ξανά επανέλθει στην κατηγορία Α, εμείς θα το κάνουμε άμεσα».

Σε ερώτηση μας για το αν υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να υποβαθμιστεί σε κατηγορία Γ, δεν θέλησε να τοποθετηθεί για την ώρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network