MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Νεκρή στο διαμέρισμά της στη Λάρνακα εντοπίστηκε το μεσημέρι Ελληνοκύπρια 42 χρονών – Τα ίχνη της είχαν χαθεί εδώ και ημέρες – Πυροσβέστες μπήκαν στην οικία της από την μπαλκονόπορτα και την εντόπισαν νεκρή – Φως στα αίτια θανάτου της θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή

Advertisement

Νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα εντοπίστηκε το μεσημέρι Ελληνοκύπρια ηλικίας 42 ετών και η Αστυνομία εκ πρώτης όψεως εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η κοπέλα εδώ και μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής παρά τις επανειλημμένες αναζητήσεις από τον νονό της με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Άνδρες της Πυροσβεστικής που μετέβησαν στην σκηνή εισήλθαν στο διαμέρισμα από την μπαλκονόπορτα αφού το διαμέρισμα της προσφυγικής πολυκατοικίας που διέμενε κοντά στο γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας, ήταν κλειδωμένο.

Με την είσοδο τους στο χώρο οι Πυροσβέστες εντόπισαν την κοπέλα να βρίσκεται νεκρή στο πάτωμα και από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας που έφτασε στη σκηνή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η Αστυνομία εξετάζει εκ πρώτης όψεως υπόθεση αιφνίδιου θανάτου τα ακριβή αίτια του οποίου θα εξακριβωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει επί της σορού της κοπέλας ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Η 42χρονη κοπέλα που ήταν ελεύθερη, ήταν δικαιούχος δημόσιου βοηθήματος από το Γραφείο Ευημερίας και είχε εξαφανιστεί εδώ και μερικές μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network