MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γονείς προσοχή! Προειδοποιεί η Αστυνομία για τις αναρτήσεις φωτογραφιών στο διαδίκτυο

Advertisement

Sponsored by exness

Προειδοποιεί η Αστυνομία για τους κινδύνους που παραμονεύουν στο διαδίκτυο – Καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό

Advertisement

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία υπενθυμίζει για τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν γίνονται αναρτήσεις φωτογραφιών με παιδιά. Καλεί τους γονείς να συμμορφωθούν και να προστατεύσουν τα παιδιά τους

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μια φορά τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες των παιδιών μας με ελαφρά ενδυμασία στο διαδίκτυο (πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης), για να τις δουν οι φίλοι και οι συγγενείς μας.

Έλα όμως, που καραδοκούν διαδικτυακοί διαφθορείς (παιδόφιλοι), οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τις αντιγράψουν και να τις φυλάξουν στα αρχεία τους ή να τις αλλοιώσουν!

Ως εκ τούτου, γίνεται παράκληση όπως ο καθένας μας να είναι προσεκτικός στην ανάρτηση φωτογραφιών των παιδιών στο διαδίκτυο.

Ως Αστυνομία προτρέπουμε ξανά το κοινό προτού κοινοποιήσει οτιδήποτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να το σκεφτεί διπλά! Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγουμε επικίνδυνες καταστάσεις!!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network