MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γονείς: «Αδιανόητο να καταγράφονται περιστατικά λιποθυμιών… δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι μαθητές»

Advertisement

Sponsored by exness

Σεβόμαστε και στηρίζουμε την απόφαση της ΠΣΕΜ για αποχή από τα μαθήματα την 5η & 6η διδακτική περίοδο, αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Οργανωμένοι Γονείς Μέσης Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρουν, «οι μαθητές δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για τη μη ύπαρξη κλιματιστικών αλλά και για τη δυσφορία την οποία δημιουργεί η συνεχής χρήση της μάσκας στις τάξεις μέσα σε συνθήκες καύσωνα και δικαίως απαιτούν όπως δοθεί κάποια χαλάρωση στο μέτρο αυτό».

Advertisement

«Ως Γονείς, απαιτούμε χωρίς εκπτώσεις, τα παιδιά μας να φοιτούν στα σχολεία σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία τους. Είναι αδιανόητο να καταγράφονται καθημερινά περιστατικά λιποθυμιών, είτε θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν είτε όχι» σημειώνουν.

«Αναμένουμε από τους μαθητές/μαθήτριες ότι κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους θα τηρήσουν όλα τα ενδεικνυόμενα υγειονομικά μέτρα για τη δική τους ασφάλεια και υγεία. Επίσης, αναμένουμε ότι η διαμαρτυρία τους θα είναι πολιτισμένη και δε θα δημιουργήσει τα οποιοδήποτε προβλήματα στις σχολικές μονάδες» τονίζουν.

Παράλληλα καλούν τις διευθύνσεις και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται και να αφήσουν τα παιδιά να διαμαρτυρηθούν για τα αυτονόητα, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών/μαθητριών και των εκπαιδευτικών μέσα στο σχολείο τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal