MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Γνωστοί στις αρχές οι νεαροί… έφεραν ναρκωτικά από Ισπανία. 59 υποθέσεις το 2021 μέσω ταχυδρομείων

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον δικαστηρίου ο δύο νεαροί που έφεραν ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου από Ισπανία – Καλά γνωστοί στις αρχές – Προβληματίζει την ΥΚΑΝ η έξαρση στις υποθέσεις ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείων – 59 υποθέσεις απασχόλησαν τις αρχές το 2021

Καλά γνωστοί στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών είναι οι δύο συλληφθέντες 23 και 26 ετών που φόρεσαν χειροπέδες στη Λάρνακα καθώς παρέλαβαν δέματα στο ταχυδρομείο που περιείχαν κάνναβη.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times μαρτυρία έκαψε τους δύο νεαρούς οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των αρχών, εξασφάλισαν τα ναρκωτικά από την Ισπανία, με σκοπό να τα προμηθεύσουν στην Κυπριακή αγορά. Στη συνέχεια μετά από έρευνες, εντοπίστηκε και στις οικίες τους κάνναβη συνολικού βάρους 3 κιλών.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Υποδιοικητής της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης ανέφερε ότι το φαινόμενο να έρχονται ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείων είναι κάτι που απασχολεί τις αρχές, καθώς το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει έξαρση.

«Λόγω και της πανδημίας είδαμε το τελευταίο έτος να έχουν σημαντική αύξηση στις υποθέσεις ναρκωτικών που έρχονται από ξένες χώρες μέσω των ταχυδρομείων. Τα πρόσωπα αυτά πιστεύουν ότι δεν θα γίνουν αντιληπτά και μειώνουν τον κίνδυνο της σύλληψης, ωστόσο αυτό δεν ισχύ, καθώς και υποθέσεις εξιχνιάζονται και συλλήψεις γίνονται από την Υπηρεσία μας» είπε.

Συγκεκριμένα το έτος 2021 απασχόλησαν την ΥΚΑΝ 59 υποθέσεις όπου πολίτες έφεραν ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείων.

Τόσο ο 23χρονος, όσο και ο 26χρονος που φόρεσαν χειροπέδες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου για να ζητηθεί η κράτησή τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal