MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Γνωστοί» στην ΥΚΑΝ οι νεαροί που συνελήφθηκαν με ναρκωτικά μετά από καταδίωξη στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

«Γνωστοί» στην ΥΚΑΝ οι νεαροί που συνελήφθηκαν μετά από καταδίωξη στην Πάφο – Προσέγγιζαν οχήματα ανά διαστήματα – Εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας και ένα μισοκαπνισμενο τσιγάρο στο όχημα

Τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι που ενεργούσαν ως βαποράκια, όπως εκτιμούν τα μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, συνελήφθησαν χθες βράδυ από την αστυνομία με επεισοδιακό τρόπο.

Advertisement

Οι τρεις νεαροί από χωριά της χαμηλής περιοχής Πάφου επέβαιναν σε αυτοκίνητο σαλούν που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Λέμπας και το οποίο προσέγγιζαν κατά διαστήματα άλλα οχήματα.

Δυο περιπολικά της αστυνομίας εμφανίσθηκαν στην περιοχή επιχειρώντας να διενεργήσουν έλεγχο.

Το ένα από τα δυο οχήματα της αστυνομίας πλεύρισε το αυτοκίνητο των νεαρών και το δεύτερο όχημα της αστυνομίας σταμάτησε πίσω του για να τους αποτρέψει να  εγκαταλείψουν την περιοχή.

Οι νεαροί προσπάθησαν να διαφύγουν κτυπώντας με το αυτοκίνητο τους σε ένα από τα δυο αστυνομικά οχήματα στο οποίο προκάλεσαν μάλιστα εκτεταμένες ζημιές. Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν τελικά.

Μέσα στο αυτοκίνητο τους εντοπίσθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 62 γραμμαρίων , δυο ζυγαριές ακριβείας και ένα μισοκαπνισμενο τσιγάρο που πιστεύεται ότι περιέχει κάνναβη.

Οι τρεις νεαροί είναι γνωστοί στην ΥΚΑΝ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network